door

Té schattig: Peuter imiteert huil van zijn husky – en die doet gezellig mee

De band tussen een kind en een huisdier kan ijzersterk zijn. Zoals die van de 2-jarige Braxton en zijn husky. Toen de peuter erachter kwam dat hij met de viervoeter kan communiceren, begon het theekransje. 

Hoe goed een huisdier met een jong kind overweg kan, is vaak even aftasten. De combinatie vereist best wat aandacht. Honden en kinderen spelen vaak leuk samen, maar het kan ook fout gaan als ze elkaar niet begrijpen. Voor dat laatste vreesde Alixandria Smith met haar husky Boston en haar zoontje. De zorgen waren voor niks: de twee zijn juist de beste vrienden!

Advertentie

Kletspraatje

Hun band is zelfs zo sterk, dat ze met elkaar communiceren. De peuter ontdekte dat hij net zo kan huilen als de husky – een ras dat doorgaans vaker huilt dan andere hondenrassen. De trouwe viervoeter begrijpt de peuter helemaal en huilt gezellig mee. Op deze manier ‘kletsen’ de twee regelmatig met elkaar.

Unieke beelden

Alixandria pakte net op tijd de camera erbij en legde het moment vast dat Braxton en de hond voor het eerst met elkaar communiceerden. De trotse moeder deelde het filmpje op sociale media en voor ze het wist werd het wereldwijd verspreid. Geen wonder: de beelden zijn té schattig!

Aha: daarom kan je kind beter geen kusjes aan de hond geven

Zo doe je dat: veilig omgaan met honden en kinderen

Bron: Babygaga.com – Beeld: Facebook