Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

door

Ter inspiratie: 6x originele zwangerschapsaankondigingen

Aan je familie en vrienden vertellen dat je zwanger bent. Sommige koppels vinden een telefoontje of appje simpelweg niet genoeg. Zo ook deze aanstaande ouders, check deze unieke zwangerschapsaankondigingen. Laat je inspireren!

 1. Dino baby

  De 28-jarige Nicole Berkley en haar man gingen all the way bij de aankondiging van kind nummer 5. Het resultaat: een fotoshoot met de hele familie verkleed als dinosaurussen. Hilarisch!

 2. Love, grom #1

  Grote zus worden was voor Hadley even schrikken.

 3. Geen Photoshop? Geen paniek!

  Dit is een creatief idee voor mensen die niet zo handig zijn met Photoshop, maar wel met stoepkrijt. Zo simpel, maar zo leuk!

  zwangerschapsaankondiging

Lees ook: 9 creatieve ideeën voor een ‘gender reveal party

 1. Filmpje

  Keith en Kate Miller houden ervan om filmpjes te maken. En dus trokken ze ook voor hun zwangerschapsaankondiging alles uit de kast.

 2. The Wolfepack

  De creativiteit van Jaime en Reid Wolfe werd nog eens extra beloond. Met hun aankondiging geïnspireerd op de films The Wolfpack en The Hangover wonnen ze zelfs (jaja, het bestaat) America’s Best Pregnancy Announcement Contest.

 3. Eten voor drie

  Met twee baby’s in je buik slaan je eetgewoontes nogal op hol. Zo blijkt tenminste uit deze toffe zwangerschapsaankondiging van Pearl Bot.

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Twins due this May/June. ❤❤

  Een bericht gedeeld door Pearl (@pearlbot) op

Bron: Parents.com Facebook, YouTube, Imgur, Instagram