Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Ter inspiratie: 7x leuke zelfgemaakte cadeautjes voor Moederdag

Moederdag, voor kinderen dé dag om hun moeder in het zonnetje te zetten. En wat is er leuker dan een zelfgemaakt cadeau? Met een beetje hulp van papa én Pinterest komt dat helemaal goed. Wij hebben vast een selectie gemaakt. Doe er je voordeel mee!

Advertentie
 1. Canvas tas

  Met een paar kwasten en textielverf maak je van een eenvoudige tas een uniek exemplaar. Leg tussen de voor- en achterkant van de tas wel even een stuk karton of krantenpapier zodat je verf niet doordrukt op de andere kant.

 2. Foto met echte bloem

  Gaat je kind graag op de foto? Dan kunnen jullie helemaal losgaan met dit idee. Nog even een echte bloem door de foto en je hebt een fleurig cadeau.

  Lees ook: De mooiste Moederdagfoto’s: 5 tips

 3. Bijzonder bosje

  Niet alleen zullen moeders blij zijn met dit bosje handen en voeten, je kind zal met veel plezier deze vaas in elkaar knutselen.

 4. Sleutelhanger

  Met krimpfolie tover je de handafdruk van je kind om tot een sleutelhanger. Of laat je kind een geheel eigen ontwerp maken voor aan de sleutelbos van mama.

  Advertentie
 5. Slaapmasker

  Als moeders aan een ding behoefte hebben is het wel slaap. Niet alleen leuk maar dus ook nuttig dit costumized slaapmasker.
  Lees ook: Slaaptekort? Zo haal je alles uit een dutje

 6. Plantenhanger

  Maak van een papieren beker deze leuke plantenhanger die weer helemaal hip is. Teken, schilder of beplak de beker en rijg wat strijkkralen aan een ijzerdraadje. Je kunt een bolletje planten, maar bloemetjes zijn natuurlijk ook leuk.

 7. Zoenpasje

  Hiermee heeft mama altijd een kusje bij de hand.


Bron: Pinterest