Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Traktatie-inspiratie: 8 sportieve traktaties

Is jouw kleine helemaal gek van een sport? Dan is het natuurlijk leuk als hij of zij iets in dat thema uit kan delen tijdens zijn of haar verjaardag. Leuk idee maar geen inspiratie? Komt-ie!

 1. Basketbalnetjes

  sporttraktatie1

  Deze basketbalnetjes zijn supereasy, maar ontzettend leuk! Haal wat wit papier, stift en witte kartonnen bekertjes in huis en ga aan de slag. Als traktatie kun je eigenlijk alle snoepjes in de vorm van balletjes erin doen.

  Bron: Pinterest

 2. Voetbalcupcakes

  sporttraktatie2

  Hou je van zelf bakken? Dan kun je met deze cupcakes je lol niet op. Of doe makkelijk en bestel ze (of iets soortgelijks) bij je bakker om de hoek ;-).

  Bron: Pinterest

 3. Fruitige basketballetjes

  sporttraktatie3

  Onder het motto: ‘waarom moeilijk doen als het makkelijk kan’, teken met wat zwarte stift de lijnen van een basketbal op een mandarijn. Gezond, makkelijk en snel!

  Bron: Pinterest

 4. Sportieve verfrissing

  sporttraktatie4

  Weer eens wat anders dan wat te eten: iets te drinken! Ideaal voor een warme zomerdag. Uiteraard kun je het water ook wat lekkerder maken door er wat fruit doorheen te doen of te vervangen door limonade.

  Bron: Pinterest

 5. Zoete voetballen

  sporttraktatie5

  Weer zo’n leuke, eenvoudige traktatie. Knip cirkels ter grootte van de eierkoek uit eetpapier en plak er daarna vijfhoeken op gemaakt van drop. Inpakken in huishoudfolie en klaar!

  Bron: Pinterest

 6. Sportieve sleutelbos

  sporttraktatie6

  Een lekkere traktatie mét een sportief cadeautje is deze voetbalsleutelhanger. Haal wat snoepsleutels, dropveters en voetbalsleutelhangers in huis en knutselen maar.

  Bron: Pinterest

 7. Voetbalshirtjes

  sporttraktatie7

  Is jouw zoon of dochter een echte voetbalfan? Met deze leuke voetbalshirtjes zal hij of zij heel trots het klaslokaal binnenlopen. Met een paar spekjes, satéprikkers en wat gekleurd papier kom je al een heel eind.

  Bron: Pinterest

 8. Lieve ballerina’s

  sporttraktatie8

  Zo schattig als deze ballerina’s eruit zien, zo eenvoudig zijn ze om te maken. Zorg dat je wat satéprikkers, marshmallows, roze glitterdip/suiker en roze cupcakevormpjes in huis hebt. Met eetbare lijm kun je de suiker op de spekjes bevestigd krijgen.

  Bron: Pinterest

Meer traktatie-ideeën vind je hier: