Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
kunstwerken
door

Is dit dé truc om je kind meer groenten te laten eten?

Hoe zorg je ervoor dat je kind meer groente en fruit eet? Daar weet de Australische Laleh Mohmedi wel raad mee. Zij tovert met groente en fruit de mooiste kunstwerken op het bord van haar zoontje.

Advertentie

Het begon allemaal met een speltpannenkoek die Laleh omtoverde tot een leeuw. Haar zoontje Jacob (2) vond dit zo mooi, waarop de Australische moeder besloot om nog meer creaties te maken en die te delen via Instagram.

Gezonde ingrediënten

Michael Jackson, Mickey Mouse, Elsa uit Frozen… Het Instagramaccount Jacob’s Food Diaries staat inmiddels vol met kunstwerken die Laleh maakt van gezonde ingrediënten. Hiermee wil ze laten zien hoe leuk en lekker het is om een gezonde maaltijd voor kinderen te bereiden.

Inspiratie

Voor inspiratie hoeft ze overigens nooit ver te zoeken, daar zorgt Jacob voor. ‘Hij zegt welk figuurtje hij graag wil, uit een boek, film of iets anders waar zijn oog op is gevallen, en ik maak het,’ vertelt Laleh aan ABC News.

Dat de kunstwerken niet alleen gewaardeerd worden door haar zoon, bewijst het aantal volgers op Instagram. Al ruim 51.000 mensen smullen mee van Laleh’s creaties.

Advertentie

Advertentie

 

Lees ook: Kinderen eten meer groente als het gesneden is

 

Bron: HLN – Beeld: Jacob’s Food Diaries

Redactioneel – Offer – Heerlijke dutjes

Heerlijke dutjes

Met Puckababy
Bekijk alle slaapzakken