Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Twee smaken, één huis: het kan!

Samenwonen is heel gezellig. Maar het samen eens worden over de inrichting soms wat minder. Smaken verschillen nu eenmaal en hoe krijg je iedereen op één lijn. VTwonen, het nieuwe woonprogramma van SBS6, lost dit soort problemen creatief op.

Advertentie

Zoveel mensen, zoveel smaken

Je droomhuis voelt niet altijd direct aan als je ‘thuis’. Om het écht eigen te maken, zijn vaak heel wat meubels, lampen en accessoires nodig. Maar iedereen heeft zo zijn eigen smaak. De één houdt van knus met frutsels, de ander van strak en opgeruimd. Als je dan samen onder één dak woont, is het soms lastig om iedereen tevreden te houden. Daarom roepen Michelle en Martijn en hun 3 kinderen na 6 jaar ‘aanklooien’ de hulp in van VTwonen.

Kindvriendelijk én stylish

In de aflevering van komende zondag zie je hoe VTwonen styliste Fietje Bruijn een make over geeft aan het huis van Michelle en Martijn. Ze zorgt ervoor dat hun eengezinswoning in Aalsmeer eindelijk gaat aanvoelen als hun droomhuis. Met simpele trucs mixt ze stijl met praktisch oplossingen., waardoor de woning helemaal on trend is, maar toch kindvriendelijk blijft.

Kunnen jij en je partner het ook niet eens worden over de inrichting van jullie huis? Komende zondag om 18:30 uur op SBS6 zie je hoe VTwonen dit probleem oplost.

Auteur: Randy van Veen – Bron: SBS6 – Foto: SBS6

Ouders van Nu Voordeelpas

Wil jij besparen op baby- en kinderspullen, kleding, speelgoed en meer?

Dat kan met de Ouders van Nu Voordeelpas!
Shop met korting