Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Vader komt met geniale brief voor zoontje dat tanden niet goed poetst

Toen de 8-jarige Sam onlangs zijn tand verloor, kon hij niet wachten om deze onder zijn kussen te leggen en een presentje te krijgen van de tandenfee. Zijn vader besloot van de gelegenheid gebruik te maken en liet een opvallend briefje onder zijn kussen achter.

Sam heeft namelijk een ontzettende hekel aan tandenpoetsen en probeert hier vaak onderuit te komen. En dat is ook de tandenfee niet ontgaan…

Advertentie

Belangrijke les

Op Twitter deelde Henry een foto van het briefje dat hij voor zijn zoontje achterliet.

In de brief is het volgende te lezen:

Beste meneer Warren,

Via deze brief wil ik je laten weten dat ik je tand heb gevonden en dat deze momenteel in ons systeem wordt verwerkt.

Het is je misschien opgevallen dat het eventjes heeft geduurd voordat er geld onder je kussen lag. Bij deze wil ik je laten weten dat dit te maken heeft met de conditie waarin we je tand hebben gevonden. Nu is het natuurlijk normaal dat de tand er niet als gloednieuw uitziet en her en der tekenen van gebruik laat zien. In jouw geval moest de tand echter naar onze commissie worden gebracht voor verdere analyse.

Wij geloven dat dit alles te maken heeft met een gebrek aan aandacht en zorg van jouw kant. Zo hebben wij ontzettend veel sporen van Fanta gevonden op de tand, naast grote hoeveelheden cornflakes en chocolade. Dit heeft alles te maken met de verkeerde manier van poetsen. Wij raden je dan ook aan om je techniek nogmaals onder de loep te nemen.

Voor deze keer accepteren wij de tand, maar we verwachten wel dat de conditie van je volgende tand zichtbaar beter zal zijn. Als dit niet het geval is kunnen wij helaas niks uitbetalen.

Met vriendelijke groet,

Barry T. de Tandenfee

Auteur: Erandi Godinez – Bron: Boredpanda.com – Beeld: Shutterstock