Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Vader deelt hilarische gesprekken met z'n vier dochters op Twitter

Schrijf jij de grappigste uitspraken van je kind op 'voor later'? De Amerikaanse James Breakwell doet dit ook en deelt ze dan vervolgens via Twitter. Fijn, want zo kunnen wij er van meegenieten. Zijn vier dochters hebben namelijk een enorm goed gevoel voor humor, en dat hebben ze niet van een vreemde.

Wij durven te wedden dat er bij James en zijn familie thuis veel gelachen wordt. James is zelf namelijk ook erg geestig en weet de uitspraken van zijn dochters, waarvan de oudste zeven is, dan ook perfect over te brengen. Ook deelt hij af en toe een grappige gedachte of een lollig gesprek met z’n vrouw.

Advertentie

Schrijver en grappenmaker

James zijn gevoel voor humor levert niet alleen grappige Tweets op: hij werkt als tekstschrijver van comedy’s en heeft een boek over opvoeden geschreven: Only Dead on the Inside: A Parent’s Guide to Surviving the Zombie Apocalypse. Uiteraard ook met een flinke dosis humor en een vette knipoog. Benieuwd naar de posts van deze grappenmaker? Hier een paar van de Tweets die hij deelde.

Oh ja, we hebben ze niet vertaald omdat ze in onze woorden vast lang niet zo grappig zijn. Mocht je Engels dus niet zo goed zijn: sorry!

1. Sssstt!

2. Bijdehandje!

3. Papa humor

4. Ai!

5. Slimmerik

6. Zo herkenbaar

7. Auw!

twitter papa

8. Schoolziek

9. Poepalarm

10. Eerlijk is ze wel

Lig je nu in een deuk? Voor meer Tweets van deze geestige vader kun je op zijn Twitter-account kijken.

Bron tekst en foto: Babble