Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Vader-dochter duo gaat viral dankzij hun geweldige kapsels

Benny Harlem en zijn dochter Jaxyn krijgen niet alleen aandacht vanwege hun speciale band, maar vooral om hun unieke en indrukwekkende kapsels. De artistieke foto's van het duo met 'big hair' zijn een regelrechte hit op internet.

Advertentie

Benny Harlem is een aspirant zanger, songwriter, model en – belangrijker nog – een geweldige vader. Hij ziet het als zijn taak om Jaxyn te beschermen en haar te laten uitgroeien tot een sterke vrouw. Zo zegt hij: ‘Fatherhood is not a job .. it’s a duty.’ Een van de lessen die Benny zijn dochter leert, is om van zichzelf te houden en zelfvertrouwen te hebben. Onderdeel daarvan is het omarmen van je roots en je ‘natural look’ volgens de stoere vader. Niet voor niets zie je op de foto’s invloeden van oldskool diva Diana Ross, de Black Panthers en rappers uit de eighties.

Alles over het haar van je baby

Waarom is de ene baby kaal en heeft de andere een bos (krullend) haar? Hoe zit het met de haargroei van een baby? Lees hier alles over het haar van je baby.

Big hair is beautiful

Mocht je stikjaloers zijn op de prachtige haren van dit stel. Het is een kwestie van gezond leven, volgens Benny. Als je geest en lichaam gezond zijn, is je haar dat ook. ‘Ik eet super gezond en ik drink liters water. Dat is belangrijk om je haar lang gezond te houden. Daarnaast gebruik ik veel natuurlijke producten om mijn haar te voeden. Zo maken we in mijn familie onze eigen shampoo, net zoals we de tijd nemen om onze maaltijden te bereiden. Het is een discipline.’ Op de vraag of de schaar ooit in de haren van vader en dochter zal worden gezet, zegt hij het volgende. ‘Qua stijl mag mijn dochter zo creatief zijn als ze wil, maar dit voelt nu voor ons allebei gewoon goed. Ik voorzie dus geen knippartij. De tijd zal het leren.’

Kijk voor meer geweldige foto’s van ‘daddy cool’ en zijn gezin op zijn Instagram-pagina.

Bron: BoredPanda Beeld: Instagram