Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Vader lanceert ‘Dads guide tot surviving hair’

Het verhaal van Greg Wickherst, een vader die speciaal voor zijn dochter lessen volgde aan de kappersschool, ging in februari viral. Inmiddels heeft Greg de site ‘Dads guide to surviving hair’ gelanceerd, en is hij een heus boegbeeld geworden voor vaders die nét even een stapje verder willen gaan als het gaat om het haar van hun dochter.

Begin dit jaar deed Greg Wichherst zijn verhaal op de site van The Huffington Post.

Advertentie

Kappersschool

Voor een single vader als Greg was het haar van zijn dochtertje Izzy best een dingetje. Izzy woont het merendeel van de tijd bij haar vader, en dus moest Greg eraan geloven. Toen het hem al niet lukte om een simpele paardenstaart eisje te maken, besloot hij naar de kappersschool te gaan. Daar leerde hij al snel de fijne kneepjes van het vak. Inmiddels is hij een heuse haarexpert geworden.

Ook lezen: Je partner gaat vader worden

Vissengraatvlecht en Franse vlecht

Van een simpele paardenstaart en een vissengraatvlecht tot een Franse vlecht: vader Greg kan het allemaal. De foto’s van zijn creatieve haarcreaties worden dan ook massaal gedeeld. Greg kreeg zoveel verzoeken om turorials van andere vaders, dat hij besloot om de website ‘Dads Guide To Surviving Hair’ op te richten.

haar 2

De haarcreaties van Greg bij Izzy

Op de site kunnen vaders niet alleen tutorials bekijken en blogs lezen, maar ook meedoen aan wedstrijden. Greg kreeg namelijk zoveel foto’s toegestuurd van andere vaders, dat hij besloot om een heuse ‘Daddy Daughter Hairdo Contest’ te organiseren.

De concurrentie was niet mals, maar uiteindelijk kwam single vader Philippe Morgese als winnaar uit de bus. Morgese, die een dochter heeft van 8 jaar, doet haar haar al sinds ze een baby is: ‘Emma vindt meestal haarstijlen op YouTube en vraagt dan aan mij of ik ze wil namaken’.

Eerste plaats: Philippe Morgese

haar 3

Tweede plaats: David Fenn

haar 4

Derde plaats: Keenan Farrington

haar 5

Vierde plaats: David Engle

haar 6

Vijfde plaats: Cary Sandra Molyneux

haar 7

Auteur: Erandi Godinez – Bron: The Huffington Post – Foto’s: Dads Guide To Surviving Hair

Leestip: Ben ik klaar voor het vaderschap?