Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Vader maakt geestige fotoserie van zijn premature zoon als volwassen man

Negen weken te vroeg kwam baby Ryan ter wereld. Toen het jongetje zes weken later het ziekenhuis mocht verlaten, besloot zijn vader een fotoserie van zijn zoon te maken. Het resultaat is hilarisch. Want op de foto's doet de piepkleine Ryan stoere mannenactiviteiten zoals houthakken en bankdrukken.

Traditie

Het lijkt inmiddels een traditie te worden want eerder maakte Matt MacMillan al een serie grappige, bewerkte foto’s van zijn dochter nadat ze was geboren. Haar liet hij als newborn allerlei verschillende sporten beoefenen. Toen zijn zoon geboren werd wilde hij ook hem op een speciale manier op de foto zetten. ‘Het idee voor deze serie kreeg ik, omdat we altijd grapte dat Ryan niet prematuur was maar gewoon erg in zijn ontwikkeling voorliep’, schrijft Matt bij de foto’s.

Advertentie

Hele klus

Elke foto kostte hem maar zo’n 15 tot 20 minuten om te fotograferen. Het meeste werk ging zitten in de voorbereiding, het uitzoeken van de outfits, het verzamelen van de attributen en natuurlijk vooral in de nabewerking van de foto’s. Maar eerlijk is eerlijk, dan heb je ook wat!

 1. Scheren

 2. Grasmaaien

 3. Bladblazen

 4. Pokeravond

 5. Houthakken

 6. Vissen

  Lees ook: 16x dít gebeurt er als vaders alleen worden gelaten met hun kinderen

 1. Sleutelen

 2. Het vlees aansnijden

 3. Geld verdienen

 4. Bankdrukken

 5. Trainen

Lees ook:

Bron: Bored Panda