Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Vader slaapt onder ziekenhuisbed zoon

Als er iemand de Vader van het jaar-award moet winnen, dan is het Andre Palmer wel. Zijn vrouw Amy Palmer plaatste deze foto op Facebook waarop te zien is dat haar man in slaap is gevallen onder het ziekenhuisbed van hun 20 maanden oude zoon.

‘Dit is een foto van een hardwerkende man die toegewijd is aan zijn familie. Nadat hij de hele nacht heeft gewerkt, is hij hier voor zijn zoon die in het ziekenhuis ligt. Hij is zo moe, maar hier is hij. De Vader van het jaar-award gaat naar Andre Palmer.’ Dat schreef Amy bij de foto. 

Advertentie

Zware nachtdienst

Na zijn zware nachtdienst wilde Andre per se nog zijn zoon opzoeken in het ziekenhuis. Maar in plaats van naar huis te gaan om te slapen, ging Andre onder het bed van zijn zoon liggen.

vader-slaapt-onder-bed-van-zoon

‘Een geweldige man’

Amy legde het tafereel vast toen ze wakker werd. ‘Hij had mij wakker kunnen maken, zodat hij zelf in de slaapstoel op de kamer kon slapen. Maar dat deed hij niet. Hij wist dat ik moe was. Hij is een geweldige man.’

Hartverwarmende reacties

Amy liet nog weten dat ze Andre niet te lang onder het bed heeft laten liggen en dat hun zoontje inmiddels weer thuis is. Ook bedankt ze iedereen voor de hartverwarmende reacties onder de foto die ze plaatste op Facebook.

Auteur: Richt Kooistra – Bron: RTL Nieuws / ABC7news – Foto: Facebook Amy Palmer