Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Viral: Oppas schrikt van bizarre slaappositie

Zodra een baby zelf om kan rollen, bepaalt hij meestal zelf zijn favoriete slaaphouding. Veel kindjes liggen graag met hun armpjes omhoog of slapen het liefst met hun billen in de lucht. Maar de slaaphouding die deze oppas aantrof is wel heel bizar.

Advertentie

Het moet echt schrikken geweest zijn voor Mikaela Long, die een avondje op haar nichtje paste en op de babyfoon met camera haar nichtje in een bizarre slaaphouding aantrof. ‘Het is de eerste keer dat ik oppas en ik weet niet waar het precies is misgegaan, maar mijn nichtje slaapt momenteel op op haar hoofd’, schrijft ze bij de de foto die ze deelt op Twitter. ‘Bel ik de ouders of de exorcist’

Acrobatisch

Inmiddels is het al even geleden dat ze haar nichtje ondersteboven in bed aantrof, maar de bizarre foto blijft rond circuleren op het internet. De moeder van het meisje heeft overigens laten weten dat het niet de eerste keer was dat haar dochter die slaappose aannam. Al zegt ze erbij dat het niet zorgwekkend is. ‘Ze is de laatste tijd nogal acrobatisch’, zegt ze. Een idee hoe haar kind in die positie terechtkomt heeft ze niet, maar ze denkt wel dat het haar ontspant. Het meisje slaapt overigens niet de hele nacht ondersteboven. Volgens haar moeder neemt ze uit zichzelf een normalere slaaphouding aan.

Bron: BuzzFeed News Beeld: Shutterstock, Twitter

Commercieel – Hema – Offer – Zwangerschapshemd

Zwangerschapshemd

Rekt 9 maanden met je mee
Vind je hier