Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Ouders van Nu op Instagram: verhalen van ouders, experts & winnen

Ouders van Nu heeft een gloedjenieuw Instagram-account en dat wil je volgen: met wekelijks winacties, de grappigste uitspraken van jullie kinderen en Follow Fridays.

Maar ook: professioneel advies van onze experts, aanbiedingen speciaal voor jou en bijzondere verhalen van jonge ouders.

Advertentie

Experts

Van kinderpsycholoog tot slaapcoach en zindelijkheidsdeskundige: Ouders van Nu heeft een stal vol experts voor advies of een professionele mening over het leven met jonge kinderen. Op Instagram delen zij hun kennis met jou en kunnen ze je vragen beantwoorden.

Hoe doen anderen dat?

Is er iets fijners dan gluren bij de buren? Op Instagram tippen we leuke en interessante accounts voor jonge ouders om te volgen. Maar ook laten we jullie zien hoe de Nederlandse ouders van nu Kerstmis vieren, een eerste verjaardag aanpakken en wat ze op het brood van hun kinderen smeren.

Winnen

Op het Ouders van Nu Instagram-account maak je elke week kans op een heleboel moois. Kaartjes voor theatervoorstellingen, musicals of films. Speciale koptelefoons voor kinderoren, Duplo-cadeaupakketten, adventskalenders, loopfietsjes… Kijk snel even op Instagram, dan kun je het zien.