Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Volg zwangere vloggers bij Ouders van Nu

Ouders van Nu heeft 2 kersverse vloggers. Kijk elke dinsdag naar nieuwe videoposts van Elise Joanne en Rachel over hun zwangerschap. Wat maken zij mee in die bijzondere tijd? Hoe voelen ze zich? Bekijk het op het YouTube-kanaal van Ouders van Nu.

Advertentie

Even voorstellen: Elise Joanne

Elise Joanne (25) is beautyblogger op elisejoanne.nl. Elise woont in Zwolle, is getrouwd en zwanger van haar eerste kind. Ze is, zo schrijft ze: ‘blond, lang, brildragend, 25 jaren jong, blogger, afgestudeerd, getrouwd, emotioneel, loyaal en vol met passie voor het leven.’ Haar man Boris is de liefde van haar leven (‘verschrikkelijk cliché maar wel ontzettend waar’) en haar huisdier Bobbi is een goede tweede. En daar komt nu een nieuwe liefde bij…

Even voorstellen: Rachel

Rachel Siwaletti (26) woont in Amsterdam met de liefde van haar leven en hond Dibbes. Rachel is nu ruim 12 weken in verwachting van haar eerste kind. Haar grote passie voor interieur deelt ze op haar blog huismuts (eeh, nee, ze is geen échte huismuts). Haar uitgangspunt is dat je met een klein budget of een kleine aanpassing in huis al een groot verschil kan maken.

Zwangerschapsdagboek

Elke dinsdag geven Elise Joanne en Rachel om de beurt een update over hoe ze zich die week voelen en wat hen zoal bezig houdt, tot en met de geboorte en eerste tijd met hun baby.

Zo heeft Rachel foodcravings middenin de nacht en is ze ineens dol op zure matten (géén zure bommen). Ze vertelt hoe ze haar zwangerschap ontdekte en over de echo’s die zij al gehad heeft. Elise Joanne heeft de 20-weken echo al gehad en praat je daarover bij.

Advertentie

ZIE OOK: Fotoserie met bizarre foodcravings van zwangeren
ZIE OOK: 20 weken echo, wat wordt er precies onderzocht?

Bekijk de eerste vlogs

Rachel 12,5 week, zwangerschap so far

Elise Joanne 20-weken echo

Stay tuned!

Auteur: Irene de Waal – bron: Ouders van Nu – foto: Ouders van Nu