Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

door

Vrouw bevalt van bijzondere vierling

In oktober was Ashley Gardner al overal op internet te zien. Een fotoserie van haar verbaasde reactie op het nieuws dat ze een vierling verwachtte, ging de hele wereld over. Gisteren beviel Ashley, 12 weken te vroeg, van 4 meisjes.

Wanhopige poging

Ashley en haar vriend Tyson waren al 8 jaar bezig om een kind te krijgen, maar vruchtbaarheidsproblemen als gevolg van Ashley’s endometriose stonden een zwangerschap lang in de weg. In een laatste, wanhopige poging koost het echtpaar voor IVF en produceerde twee levensvatbare embryo’s voor implantatie. Een prachtig wonder voltrok zich: het koppel bleek zwanger van een vierling, 2 identieke tweelingen.

Advertentie

Tip: Meerlingen, apart of samen?

Minder dan een kilo

Asley’s verhaal ging als snel viraal toen ze op haar Facebook pagina een fotoserie plaatste van haar reactie op het nieuws dat ze een vierling kreeg. Inmiddels is Ashley bevallen van 4 kerngezonde dochters. De 4 meisjes zijn via een keizersnede ter wereld gekomen. Ze wegen per persoon iets minder dan een kilogram en heten Esme, Evangeline, Indie en Scarlett genoemd. Zowel de moeder als de meisjes maken het goed. ‘We worden overspoeld met liefde en geluk’, liet Ashley weten via Fox News.

Auteur: Randy van Veen – Bron: Metronieuws.nl – Foto: Facebook

Lees ook:
Kans op een meerling 
Langer verlof bij meerlingen
Brits gezin verwacht 18e kind