Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Vrouw gaat viral met bevallingsfoto van haar zus

Terwijl haar zus op het punt stond om te bevallen, besloot de Amerikaanse Katherine Armendariz nog even snel een selfie te maken. Het blijkt dé perfecte timing te zijn. Het resultaat: een ietwat ongemakkelijk, maar hilarisch kiekje…

Pijn

“SELFIE! Terwijl mijn zus een baby uit haar vagina drukt!” schrijft Katherine bij de foto, waarop ze lachend poseert naast haar zus Kimberley, die duidelijk vergaat van de pijn in een ziekenhuisbed.

Advertentie

Bevallingsfoto

Katherine plaatste de foto op Imgur, waar deze in drie dagen tijd door bijna 500.000 mensen werd bekeken. Veel mensen vinden de foto geweldig, terwijl anderen het raar vinden dat ze zoiets intiems met de wereld deelt. Katherine houdt echter vol dat Kimberley het helemaal niet erg vond dat ze de foto maakte.

Weeën

“Ze had eerst niet zoveel pijn dus ze vond een selfie wel een goed idee”, vertelt ze aan Mashable. Net toen ik zei dat ik de foto zou maken kwamen de weeën. Ze riep nog ‘O mijn god, ik kan dit niet aan’, en toen maakte ik de foto.”

Zelf moeder

Katherine heeft zelf vijf kinderen en weet dus maar al te goed hoeveel pijn een bevalling met zich meebrengt. Ze kan wel lachen om de bijzondere selfie. “Ik ben vooral blij dat ik dit keer niet aan de beurt was.”

Bron: Dailymail.co.uk. Beeld: Imgur