Waarom je nu een e-mailadres voor je baby moet aanmaken

Albums, apps, dagboeken: er zijn tientallen manieren om de mijlpalen van je baby vast te leggen. Maar de allerleukste manier is misschien wel het aanmaken van een e-mailadres voor je baby. Een idee waar je later ontzettend veel plezier van hebt!

Ontwikkelingen vastleggen

Een e-mailadres voor je baby? Is dat niet wat voorbarig? Nou, als je baby nog niet geboren is, kun je dagelijks een kort mailtje sturen met daarin een update van de ontwikkelingen tijdens je zwangerschap. Net als gedachtes, echo’s of foto’s van de babyshower bijvoorbeeld. Is de kleine geboren, dan kun je video’s van de eerste keer ‘mama’, jullie eerste vakantie samen of zijn eerste stapjes versturen naar het mailadres, met de datum in de onderwerpregel.

Advertentie

Overigens kunnen opa’s en oma’s, tante’s en ooms of andere dierbaren ook een mailtje sturen, met foto’s of een samenvatting van de gezellige dag die de kleine heeft gehad. Dat is helemaal aan jullie.

E-mailadres voor je baby: waardevol cadeau

Het idee is simpel en neemt qua tijd net zo lang in beslag als het versturen van een WhatsAppbericht. En is je kind volwassen? Geef dan het wachtwoord van het mailadres cadeau. Surprise!

BEKIJK OOK: Pasgeboren baby krijgt hoofdmassage

MEER LEZEN?

Auteur: Marjolein Schel – Bron: De Huismuts / Popsugar – Beeld: Shutterstock