Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Waarom wist je dit niet eerder? Moeder deelt dé hack om rompertjes op te vouwen

Altijd maar weer proppen in die overvolle lades en uitpuilende luiertas... Met een baby heb je nu eenmaal veel spullen en dus zijn trucjes om ruimte te besparen méér dan welkom. Deze moeder deelt een geniale hack waarmee je rompertjes zo klein mogelijk maakt én ze opgevouwen blijven.

Dankzij opruimgoeroe Marie Kondo maakten we massaal kennis met kleding oprollen om daarmee ruimte te besparen. Deze hack lijkt erop, maar de Britse moeder Diana heeft ‘m nog nét ietsje briljanter gemaakt. Een rompertje kun je namelijk niet alleen oprollen om meer ruimte te creëren in de kledingkast van je kind of in de luiertas, er is ook een manier waarmee het rompertje opgerold blijft.

Advertentie

Nog meer tips: 13 rare hacks van ouders, die eigenlijk best briljant zijn

Hoe gaat het in z’n werk?

Diana demonstreert de hack op platform TikTok. Eerst vouw je de mouwen naar binnen. Vervolgens rol je het rompertje op van boven naar beneden. Stop vlak voor de drukknopen. Keer het rompertje om, vouw het gedeelte met de drukknopen er overheen en keer het rompertje weer om. Bevestig de drukknopen aan elkaar zodat het rompertje een soort pakketje wordt. Tada! Zo is het rompertje zo klein mogelijk opgevouwen én blijft het op z’n plek in de lade of luiertas.

Op onderstaande foto’s zie je hoe je dat doet. Wil je er liever een filmpje van zien? Klik hier voor Diana’s mini-tutorial.

Rompertjes opvouwen: zo doe je dat

Lees ook: 13 food hacks die elke ouder moet weten

Artikelen van Ouders van Nu ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bron: babygaga.com – Beeld: Babygaga/TikTok