Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Deze zwangerschapskwaaltjes krijg je volgens de astrologie

Zou je best willen weten wat je te wachten staat qua zwangerschapsongemakken? Dat kan! Tenminste: dat beweren astrologen. Kijk snel wat het heelal voorspelt voor jouw sterrenbeeld.

Wat een ongezellig lijstje, denk je misschien. Niemand heeft immers zin in fysieke sores. Maar de astrologen vertellen je ook welke voordelen jouw sterrenbeeld voor je zwangerschap heeft. En dan nog: het blijft natuurlijk de vraag of het allemaal klopt, hè.

Advertentie

Steenbok (22 december – 19 januari)

Steenbokken hebben een jaloersmakende zelfbeheersing. Voor twee eten tijdens de zwangerschap? Welnee, daar doe jij niet aan. Je hoeft dus niet zo bang te zijn dat er liters roomijs op je heupen gaan zitten. De zwangerschapshormonen tasten helaas wel je huid aan. Droge plekken, vlekkerige uitslag… vervelend, maar het gaat weer voorbij.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Ben jij een Waterman? Goed nieuws: grote kans dat je je mooie figuur behoudt. Zelfs als je negen maanden zwanger bent, zie je dat van de voorkant, maar van de achterkant niet. Wel krijg je volgens de astrologie last van temperatuurschommelingen. Je hebt het dan weer te heet en dan weer veel te koud. Nou ja, als dat het ergste is…

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen mogen rekenen op extra goed haar. Door de hormonen worden je manen sterker en gezonder dan ooit. Je bent altijd al erg gevoelig, maar nu helemaal. Vanaf het eerste moment voel je je verbonden met de baby in je buik. Je beseft heel goed hoe bijzonder een zwangerschap is en bent soms tot tranen toe geroerd. Die tranen zitten momenteel sowieso hoog.

Ram (21 maart – 19 april)

Rammen zijn doorzetters. Het liefst houd je alles zolang mogelijk vol. Je stopt pas met werken als je écht niet meer kunt. Dat je ongeduldig van aard bent ga je vooral aan het eind van de zwangerschap merken. Kom maar op met die baby! Houd qua kwaaltjes rekening met een slechte huid door de zwangerschapshormonen.

Stier (20 april – 20 mei)

Als Stier houd je je tijdens de zwangerschap waarschijnlijk goed aan de voedingsvoorschriften. Echt niet dat jij je stiekem aan rauwe vis, rauw vlees of alcohol waagt. Ook al let je zo goed op, de Stier krijgt mogelijk wel te maken met een snelle gewichtstoename. Met als pluspunt dat je babybump snel zichtbaar is. Nóg een bonus: je jaloersmakende pregnancy glow. Je straalt, Stier!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Dat je niet weet hoe je zwangerschap precies zal verlopen, maakt een Tweeling bloednerveus. Je houdt niet zo van onverwachte wendingen. Aan de andere kant: niemand ziet het aan je als je een slapeloze nacht hebt gehad. Je blijft er stralend uitzien. Misschien krijg je wel wat striae. Draag ze met trots, je hebt die strepen verdiend!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

De zwangerschapshormonen kunnen de Kreeft af en toe wat humeurig maken. Tja, je voelt je nou eenmaal vermoeid. Gelukkig ben je gezegend met een jeugdige uitstraling, waardoor die vermoeidheid niet zo opvalt. En dan voel je je als zorgzame Kreeft ook nog helemaal verliefd nu je zwanger bent. Het staat je goed!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Een Leeuw zal zich tijdens de zwangerschap (nog) dominanter opstellen naar haar partner, familie en artsen. Ach, dat snappen ze wel, het hoort bij jou. De zwangerschapshormonen hebben een positief effect op je haar. Dat heeft nog nooit zo goed gezeten! Het lijkt dikker en glanzender. Helaas heb je ook last van ongewenste haargroei, maar daar is gelukkig makkelijk iets aan te doen.

Maagd (23 augustus – 22 september)

De zwangerschapshormonen maken je nerveuzer dan normaal, Maagd. Je wilt controle hebben over elk detail van de zwangerschap. Door de nervositeit kun je te veel gaan eten en meer aankomen dan je zou willen. Het voordeel is wel dat je alle details van de zwangerschap ook ként, waardoor je precies weet wat je lichaam nodig heeft.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Een Weegschaal laat zich niet uit het lood slaan door alle hormonen. Bovendien blijf je je tijdens je zwangerschap aantrekkelijk voelen. Je ergert je alleen aan je gezwollen voeten, dé zwangerschapskwaal van dit sterrenbeeld. En je bent erg wispelturig: dan wil je weer thuis bevallen, dan toch in het ziekenhuis… twijfelen hoort ook bij dit teken.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Bij dit sterrenbeeld vallen de lichamelijke kwaaltjes hartstikke mee. Wel verandert er mentaal van alles bij je. Je bent tijdens je zwangerschap mogelijk wat wantrouwig en graag op jezelf. Terwijl dit juist een periode is om af en toe hulptroepen toe te laten in je leven. Laat het los, Schorpioen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Ach, arme Boogschutter, grote kans dat jij met meerdere zwangerschapskwaaltjes te maken krijgt. En een enorme eetlust ook nog. Je neemt dat ‘eten voor twee’ wel erg serieus. Gelukkig heb je weinig last van narrige buien en blijf je lachen. Het is tenslotte allemaal voor een goed doel: je baby!

Lees ook:

Dit zegt het sterrenbeeld van je baby over zijn geboortegewicht en -lengte

Déze sterrenbeelden vormen als ouders een fantastische match

Bron: Babygaga.com – Auteur: Tara Stokdijk