Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Zien! Deze bruid draagt geen sluier, maar haar dochter

Als je kinderen aanwezig zijn op je bruiloft dan wil je ze misschien op een bijzondere manier bij de trouwceremonie betrekken. Deze moeder maakte haar peuter op een wel heel speciale manier onderdeel van haar bruiloft. Niet gek dat de foto's van haar bruiloft inmiddels de hele wereld over gaan.

Advertentie

Trouwfotograaf Laura Schaefer van Fire and Gold Photography noemt het een bijzonder beeld. Nooit eerder had ze meegemaakt dat een bruid op deze manier haar dochter wilde betrekken bij de ceremonie. De Amerikaanse Dalton Mort had namelijk besloten om in plaats van haar sluier, haar 2-jarige dochter Ellora te dragen en haar zo te betrekken bij de ceremonie.

Slapend

Als een moeder van een actieve peuter was de fotografe erg enthousiast over het idee. ‘Dalton droeg Ellie door het gangpad en gaf haar bovendien borstvoeding tijdens het uitspreken van de geloftes’, schrijft Schaefer op haar blog. Het meisje zelf heeft overigens niet veel meegekregen van het bijzondere moment van haar ouders, aangezien ze de dag vooral slapen doorbracht. ‘Dalton vertelde me achteraf dat ze zo dankbaar was dat Ellie bijna de hele tijd sliep, zodat ze zich kon concentreren op de mis’, deelt Schaefer.

Advertentie
8 originele ideeën om je kinderen bij de huwelijksceremonie te betrekken

Voeden

Voor Dalton was het dé manier om haar kind onderdeel te maken van de ceremonie. ‘Ook slapend voelde het op deze manier nog steeds dat ze erbij betrokken was en uiteindelijk heb ik haar ook nog gevoed. Ik hield haar in mijn armen terwijl mijn man en ik onze geloften zeiden. Het was heel speciaal voor ons.’

Wat denk je. Is het een trouwtrend die we vaker gaan zien?

Bron: Motherly Beeld:  Laura Schaefer / Fire and Gold Photography

Ouders van Nu product – Leren luiertas zwart

Burkely

Leren luiertas Burkely

€99,95
Bestel nu