Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Zo kan het ook: moeder tovert muurtekening van zoon om tot kunstwerk

Toen de Canadese Kim Massicotte haar zesjarige zoon betrapte terwijl hij op een muur in de eetkamer aan het tekenen was, was ze eerst niet blij. Tot ze besloot om er een positieve draai aan te geven.

Advertentie

Kim maakte eten klaar in de keuken, toen ze zich realiseerde dat er verdacht weinig geluid uit de eetkamer kwam. Ze besloot een kijkje te nemen en zag dat haar zoon Rhys nét op dat moment de muur aan het bewerken was met een groene stift.

Voorbeeldtekening

Rhys probeerde naar eigen zeggen zijn broertje uit te leggen hoe je een huis moet tekenen en was daar iets te enthousiast mee. In plaats van kwaad te worden op Rhys besloot Kim de tekening op de muur in te lijsten. ‘Op een gegeven moment moet je gewoon accepteren dat je niet alles kunt corrigeren. Dat zou een fulltime job zijn,’ vertelt ze aan ABC News.

Kunstwerk

Kim maakte haar zoon wel duidelijk dat hij niet opnieuw op de muur mocht tekenen. Zijn reactie? ‘Ik teken toch liever op papier.’ De vader van Rhys kon gelukkig lachen om de situatie en deelde het kunstwerk van zijn zoon op Twitter.

Auteur: Erandi Godinez – Bron: ABC News – Beeld: Twitter