Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Zwanger of geef je borstvoeding? Vul deze vragenlijst in en help mee

Ben je zwanger of moeder van een pasgeboren baby, dan heb je behoefte aan goede zorg en betrouwbare informatie. Al helemaal in deze onzekere coronatijd. Wil je meehelpen om tijdens deze crisis beter te zorgen voor zwangere en borstvoedende vrouwen? Vul dan deze anonieme vragenlijst in.

Je zwangerschap of kraamtijd had je waarschijnlijk heel anders voor je gezien. De afspraken met de gynaecoloog, de zorg van de kraamhulp, de bezoekjes van vrienden en familie om de baby te bewonderen: het verloopt allemaal anders nu het coronavirus woedt. En dat terwijl het al een enorm spannende tijd is.

Advertentie

Om erachter te komen hoe zwangere en borstvoedende vrouwen deze tijd ervaren en waar ze behoefte aan hebben, doet bijwerkingencentrum Lareb mee aan een internationaal onderzoek. De studie kijkt naar het geneesmiddelgebruik, de beleving en de informatiebehoefte van zwangeren en vrouwen die borstvoeding geven tijdens de COVID-19 pandemie.

Ben je zwanger of heb je in de afgelopen 3 maanden borstvoeding gegeven?
Help mee om in deze coronatijd beter te zorgen voor zwangere en borstvoedende vrouwen door de onderstaande vragenlijst in te vullen. De vragenlijst is anoniem en zal openstaan tot en met zondag 12 juli.

Vul hier de vragenlijst in

Beeld: Shutterstock