Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

8x de mooiste kunstkerstbomen

Ben je het type dat elk jaar een echte kerstboom koopt omdat het zo lekker ruikt en omdat nep zo nep is? Misschien is het tijd om dit jaar toch eens voor een kunstboom te gaan. Veel kunstkerstbomen zien tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden en er zitten heel wat voordelen aan een ‘nepboom’. Zeker als je kleine kinderen hebt. Daarom hier 8 mooie exemplaren die je – lekker makkelijk – online shopt.

Advertentie

Voordelen kunstkerstboom

Een kunstkerstboom heeft veel voordelen. Hij is minder brandbaar dan een echte, er vallen geen naalden uit die je baby of dreumes per ongeluk in z’n mond kan stoppen en het scheelt je uren stofzuigen. De jaarlijkse zoektocht naar een mooie volle boom in het juiste model is ook verleden tijd. Sowieso heeft een kunstboom altijd de perfecte vorm en blijft ‘ie mooi. En je bent ook nog eens voordeliger uit, want je eenmalige investering gaat jarenlang mee. Is de kerst voorbij dan haal je ‘m makkelijk uit elkaar en kan ‘ie de opslag in tot volgend jaar.

TIP: Die boom kindvriendelijk maken is een van de vele kerstuitdagingen voor ouders (en toch is kerst nóg leuker met kinderen). Dit verandert allemaal aan je kerstboom als je kinderen hebt.

Kerstboomspray

Dennenspray

Eerlijk is eerlijk, een kunstkerstboom ruikt natuurlijk niet zo lekker als een echte kerstboom. Of zeg maar rustig: niet. Gelukkig is dit ‘probleem’ makkelijk op te lossen met kerstboomspray. Spuit wat van de geur op je kerstboom of door je woonkamer en het is net alsof er een echte dennenboom staat. Je bestelt de roomspray via deze link.

Advertentie

8 mooie kunstkerstbomen

 1. Met dennenappels

  Kunstboom

  Deze kunstkerstboom heeft alles: hij is subtiel wit aan de uiteinden, heeft dennenappels én is verlicht. Hij is 180cm hoog en komt inclusief metalen voet. Hij kan door Praxis zowel worden thuisbezorgd als opgehaald in de winkel als je bestelt via deze link.

 2. Dikke takken

  Kunstboom

  Deze kunstkerstboom heeft extra dikke takken, waardoor hij er realistisch uitziet. Je kan de hoogte zelf kiezen: 150cm, 180cm, 210cm of 240cm. Hij is er ook in het wit. De boom wordt binnen vijf dagen bij je thuisbezorgd. Bestel deze kerstboom online bij Praxis via deze link.

  Advertentie
 3. Met lampjes

  Blokker

  Helemaal makkelijk: bij Blokker shop je dit exemplaar waar al lampjes inzitten. Deze kerstboom is 150cm hoog en er zitten 130 lampjes in. Je shopt deze boom met lichtjes via deze link.

 4. Zuurstokroze

  Roze kerstboom

  Ga jij voor een echte eyecatcher in je woonkamer? Kies voor deze zuurstokroze kerstboom. Beeld je in hoe geweldig deze boom eruit ziet met kerstversiering erin. Hij is 180cm hoog en je bestelt ‘m bij Praxis via deze link.

 5. Kleine boom

  Boompje

  Iets minder ruimte in huis? Dan is dit boompje van 60 centimeter iets voor jou. Je kan ook kiezen voor 35 centimeter. Leuk voor in de vensterbank met een paar mini-ballen en wat lampjes erin. Deze kleine boompjes bestel je via deze link.

 6. Goud

  Gouden boom

  Ook helemaal chic: deze gouden minikerstboom van 35cm hoog. Hij is er ook in een maatje groter, namelijk 75cm. Leuk voor op tafel of in de vensterbank, met of zonder versiering. Je bestelt ‘m online bij Blokker via deze link.

 7. Sneeuw

  Sneeuw

  Wil jij echt helemaal voor het knusse wintergevoel gaan? Kies dan deze kerstboom, vol nepsneeuw. Hij is 150 centimeter hoog en je shopt ‘m online via deze link.

Wil je altijd met korting shoppen? Vraag dan nu je Ouders van Nu Voordeelpas aan en profiteer het hele jaar van scherpe aanbiedingen.