Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

'Als de kinderen genieten, genieten wij keihard mee'

Even tijd met én voor elkaar! Dat is wat wij hadden toen we lekker een midweek naar Center Parcs Het Heijderbos gingen. Het voelde als thuiskomen, maar dan net even anders.

Advertentie

‘Maar is er dan wel iets te doen op het park?’ Dat is een vraag die ik heel veel kreeg. Helaas door de maatregelen zijn sommige faciliteiten gesloten. Maar dat weet iedereen. Zo konden we niet zwemmen en zat uiteten gaan er ook niet in.

Keihard genieten

Maar deze vakantie heeft onze ogen weer verder geopend. Kinderen hebben namelijk helemaal niet veel nodig om het fijn te hebben. En als de kinderen genieten, genieten wij keihard mee! Met onze gehuurde fietsen gingen wij lekker stukjes fietsen. Over het park, maar ook in de omgeving, zo gezellig en leuk! Naast het park is een manage, waar Yentl een half uur mocht pony rijden. Wat een beleving vond ze dat. Zo leuk, echt een aanrader!

Dik feestje

Op het park zelf gingen wij op Kids Safari met de meiden. Stiekem wilde ik zelf ook een ritje maken in die stoere auto. We zagen regelmatig Orry en zijn vriendjes langsrijden. Die draaien gezellige muziek, dus dat was meedansen voor de kinderen. Dik feest als je het mij vraagt. Ook kwamen Orry en zijn vriendjes bij ons op de thee. Niet in de cottage, maar wel buiten. Yentl ging helemaal mee in het verhaal, echt waanzinnig.

Daarnaast zijn er genoeg leuke knutselactiviteiten te doen. Zo maakten wij een eigen knuffel! Gewoon gezellig in onze cottage. En we zagen héél veel speeltuintjes, de kids konden hun lol niet op.

Advertentie

Opgeknapt

Wisten jullie al dat er allemaal vernieuwde cottages zijn? En ze zijn echt heel fijn opgeknapt! Lekker de frisse wind erdoorheen. Nieuwe kleuren, nieuw interieur, o, en de badkamer heeft zo’n mooie make-up spiegel. Ik wilde hem eigenlijk meenemen. Wij waren positief verrast bij het zien van de nieuwe cottages.

Genoeg opties

‘s Avonds niet uiteten? Dan hangen we zelf de slingers op. In de fijne keuken is het prima koken, maar je kunt ook heerlijke maaltijden afhalen. Wij hadden spareribs, een burger en de meiden een pizza. Yummy! En vergeet de desserts niet, smullen! De snackbar is trouwens ook open, hier haal je lekkere snacks en frietjes.

Aanrader? Zeker

Kunnen wij het iedereen aanraden? Ja, zeker weten. Juist nu is tijd met elkaar zó belangrijk. Even weg van alle verplichtingen. Wij kregen iedere ochtend bezoek van twee eekhoorns, ganzen en de vogeltjes floten ons wakker in de ochtend. De geur van de natuur vliegt iedere dag je neus in.

Wij hebben nu alweer heimwee… Tot snel Center Parcs!

Tekst & beeld – @Curlymomm

Redactioneel – Offer- Plaspotje

Plaspotje

Met uitneembare binnenkant
Shop nu