Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Ernstig zieke vader aanwezig bij geboorte zoon vanuit ziekenhuisbed

Drie weken voordat Jessica was uitgerekend, werd haar verloofde Cagney gediagnostiseerd met een agressieve vorm van kanker in zijn hersenen. Toen het eenmaal zover was en haar weeën waren begonnen, lag hij na de zoveelste zware hersenoperatie te herstellen op de intensive care. Een ongelooflijk verhaal.

Verhuizing naar verloskamer

Het ziekenhuispersoneel vond het belangrijk dat Cagney aanwezig zou zijn bij de geboorte van zijn zoon, ook om zijn verloofde te steunen. En dus werd hij van de intensive care, waar hij herstellende was van een zware operatie, naar de verloskamer gebracht.

Advertentie

Ontroerend

In de ontroerende video hierboven zien we hoe Cagney zijn verloofde steunt in de verloskamer, hoe hij reageert op de eerste geluidjes van zijn pasgeboren zoon en hoe verpleegsters de baby op zijn borst leggen. Na de bevalling werden de ziekenhuisbedden van Cagney en Jessica tegen elkaar geplaatst, zodat de twee samen konden bijkomen van deze bijzondere gebeurtenis.

Toekomst

Cagney heeft sinds zijn diagnose meerdere zware behandelingen gehad. Ook is er een deel van zijn schedel verwijderd om zo de druk op zijn hersenen te verlichten. De komende 5 weken ondergaat hij chemotherapie. Artsen hopen dat de kanker daarna helemaal verdwenen is.

Meer persoonlijke verhalen lezen?
Arjan verloor de moeder van zijn kind aan een postnatale depressie

Bron: Huffington Post