Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

‘Ik zie dat Sep het heel leuk heeft op het kinderdagverblijf’

Sep is ruim anderhalf jaar en gaat sinds november 2015 naar een kinderdagverblijf van Kinderopvang Humanitas. In deze video vertelt moeder Carin over hoe zij en Sep het daar vinden.

Advertentie

Ouders van Nu samen met Kinderopvang Humanitas

Samen spelen

‘Het grote voordeel van de kinderopvang vind ik dat ik zie dat Sep het er heel leuk heeft. Altijd samen spelen en de pedagogisch medewerkers zijn heel professioneel. Ook kan hij al best goed praten. Soms zegt hij ineens dingen waarvan wij denken: dat heeft hij op het kinderdagverblijf geleerd.’

Vraag nu een rondleiding aan op een locatie bij jou in de buurt >>

 

Fijne en veilige plek

‘Het idee om je baby van nog maar drie maanden oud de hele dag achter te laten vond ik wel spannend. Maar ik kan de kinderopvang iedereen aanraden. Het is voor kinderen een zeer fijne en veilige plek waar ze gestimuleerd worden en andere kinderen leren kennen. De pedagogisch medewerkers kijken goed naar de behoeften van je kind en ze geven heel veel vertrouwen.’

Advertentie

Over Kinderopvang Humanitas

Kinderopvang Humanitas is een van de grootste kinderopvangorganisaties van Nederland. Ze hebben kinderdagverblijven, centra voor buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen door heel Nederland. Ze bieden een plek waar ieder kind zich thuis voelt en waar hij mag zijn wie hij is. De pedagogisch medewerkers stimuleren en begeleiden je kind op zijn ontdekkingstocht door het leven.

Rondleiding aanvragen

Het veilige gevoel en de klik met pedagogische medewerkers krijg je pas als je persoonlijk gaat kennismaken. Daarom kun je bij Kinderopvang Humanitas ook een rondleiding aanvragen. Lijkt dit je leuk? Meld je hier aan!

Redactioneel – Offer – Heerlijke dutjes

Heerlijke dutjes

Met Puckababy
Bekijk alle slaapzakken