Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Ontroerend: meisje krijgt te horen dat ze éindelijk geadopteerd mag worden

Na een jarenlang juridisch proces kregen de pleegouders van de 11-jarige Tannah onlangs goed nieuws: ze mochten éindelijk het meisje adopteren. Tannahs nieuwe moeder, Jen Fisher, wist hoe zenuwslopend het hele proces voor het meisje was geweest, en wilde haar dan ook niet langer in spanning laten.

Omdat Tannah op het moment dat het nieuws bekend werd gemaakt nog op school zat, schakelde Jen Fisher de schooldirecteur in. Jackie Fisher mocht het goede nieuws aan het meisje vertellen.

Advertentie

Stevige knuffel

Op bewakingsbeelden is te zien hoe Tannah bijna een gat in de lucht springt als ze te horen krijgt dat de adoptie doorgaat. Ze knuffelt Jackie zó stevig, dat het lijkt alsof ze niet van plan is haar ooit nog los te laten.

Positieve reacties

Jackie was achteraf zo ontroerd door de beelden, dat ze toestemming aan Tannahs pleegouders vroeg om ze op Instagram te mogen plaatsen. Daar werd de video al snel opgemerk, en het duurde niet lang voordat de positieve reacties binnenstroomden.

Strijd

‘Ik heb de pleegouders van Tannah jaren zien strijden voor de adoptie van hun pleegkinderen, en mijn liefde voor dit gezin is in de tussentijd zo gegroeid’, schrijft Jackie. ‘Ik heb gezien hoe ze ondanks allerlei tegenslagen altijd positief bleven, iets waar ik zelf wel wat van kan opsteken. Ik denk niet dat ik ooit kan begrijpen hoe Tanah zich op dit moment moet hebben gevoeld, maar onze camera’s hebben het moment perfect weten vast te leggen. Terwijl ik dit typ moet ik huilen, ik werk al 12 jaar op deze school en heb nog nooit zoiets moois meegemaakt!’

Auteur: Erandi Godinez – Bron: Popsugar