Ontroerend: baby kalmeert alleen van stem vader die in coma ligt

Toen de 3- maanden oude baby van Asleigh Ackerley maar niet stil werd, besloot ze hem de stem van zijn vader te laten horen, die sinds begin april in een coma ligt.

Zodra het jongetje de stem van zijn vader hoort, wordt hij op slag rustig. Ashley plaatste een filmpje van het bijzondere moment op Facebook.

Advertentie

Kritieke toestand

De 25-jarige Jason Bunce werd na een avondje uit aangereden. Hij raakte zwaargewond en wordt sindsdien in een kunstmatige coma gehouden. Zijn toestand is nog altijd kritiek.

Rustig

In een poging om Noah rustig te krijgen legt de 19-jarige Ashleigh haar telefoon naast haar zoontje. Het filmpje start en Noah wordt meteen stil. ‘Heb je plezier?’, zegt Jason in het filmpje.

Gemis

Asleigh laat de opname wel vaker aan Noah horen. ‘Ik hoop dat hij de stem van zijn vader herkent en hem niet vergeet’, vertelt ze aan The Mirror. ‘Ik denk dat Noah zijn vader begint te missen en dat hij doorkrijgt dat hij hier niet meer is.’ De automobilist die Jason heeft aangereden is na het ongeluk doorgereden. De politie is nog steeds op zoek naar de dader.

Auteur: Erandi Godinez – Bron en beeld: The Mirror