Op je kinderen passen, strijken én boodschappen doen: deze crèche doet het!

De Limburgse crèche Beau-fort onderscheidt zich op een wel héél unieke manier van andere crèches. Op Beau-fort kun je namelijk niet alleen je kinderen afzetten, maar ook je strijkgoed en boodschappenlijstje.

Alsof dat nog niet genoeg is bieden ze ook nog eens muzieklessen en sportactiviteiten aan, voor zowel kinderen als ouders.

Advertentie

Nederland

De crèche is momenteel zo erg in trek, dat het een jaar na de opening al wil gaan uitbreiden naar zes andere steden. Eigenaresse Ainhoa Vermunt: ‘We gaan onder andere uitbreiden naar Hasselt en Leuven, maar ook in Heusden-Zolder zijn we bezig met een project en Peer bekijken we ook op langere termijn.’ Ook is Vermunt momenteel aan het bekijken wat de mogelijkheden zijn in Meeuwen en Nederland.

Flexibele openingsuren

De eerste vestiging in Limburg kan na amper één jaar in ieder geval al rekenen op 170 kinderen én hun enthousiaste ouders. ‘De flexibele openingsuren vind ik heel makkelijk’, zegt moeder Joke Maes tegen TV Limburg. ‘Zo hoeven we ons niet haasten om zeker voor zes uur ’s avonds thuis te zijn, want Beau-fort is gewoon langer open.’

Boodschappenlijstje

‘Het feit dat je hier de strijk kan afzetten en zelfs eten kan bestellen is echt ongelooflijk makkelijk’, vult Annemie Verpoorten uit Lommel aan. Beau-fort is dan ook geen alledaagse kinderopvang. Zo bieden ze ook muziek, voetbal en danslessen aan. En alsof dat nog niet genoeg is kunnen ouders ook een boodschappenlijstje achterlaten. Kortom: een echt totaalpakket!

Auteur: Erandi Godinez – Bron en beeld: TV Limburg