Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Papaklas: zo maak je je huis veilig voor een baby

In deze aflevering laten Floris en Sander zien hoe je je huis beveiligt voor een baby. En dat kan natuurlijk maar op één manier: door zelf op onderzoek uit te gaan. Wat komt een baby op zijn tocht door het huis allemaal tegen? En waarom zou je eigenlijk een traphekje voor de keuken moeten plaatsen?

Advertentie

Papaklas is een cursus om aanstaande vaders voor te lichten over alles wat te maken heeft met baby’s. Maar wél op een mannenmanier. De vlogs zijn voor en door mannen, maar óók interessant voor vrouwen. Papaklas biedt namelijk een uniek kijkje in de belevingswereld van de aanstaande vader. Hoe gaat hij om met dit ‘life changing moment?’

Taboe doorbreken

De initiatiefnemers van Papaklas zijn Floris Regouin en radio-dj Sander de Heer. Het zijn echte ervaringsdeskundigen: Sander is vader van dochter Rosa (1,5 jaar) en Floris is vader van Seth (1 jaar) en binnenkort van een tweede kind. Zelf ontdekten ze in de aanloop naar de bevalling dat bijna alle informatie gericht is op zwangere vrouwen. Maar ook dat er een taboe rust op mannen die zich voorbereiden op het vaderschap. De meeste mannen hebben geen idee wat een hydrofiel luier, een geboorteplan of baarkruk is. En dat willen Sander en Floris veranderen.

Inschrijven voor een Papaklas kan hier.