Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Prachtig initiatief: video laat zien hoe sterk moeders van zieke kinderen zijn

De meeste mensen weten niet hoe het is om voor een ernstig ziek kind te zorgen – gelukkig maar. Deze hartverscheurende video vraagt aandacht voor moeders die wél in die situatie zitten, en laat hun emoties en kracht zien.

Advertentie

Ziek kind

Er is weinig zo ingrijpend voor ouders als een chronisch of ernstig ziek kind. De angst, het verdriet, de pijn die het doet om je kind te zien lijden, en dan toch overeind moeten blijven… het is ondraaglijk en bijna niet voor te stellen. Toch weet deze video de wervelwind aan emoties van moeders die dit meemaken indrukwekkend weer te geven.

Sterke moeder

Speciaal voor Moederdag komt SickKids Foundation, een Canadese non-profitorganisatie die zich inzet voor de gezondheid van kinderen, met deze bijzondere boodschap. Om moeders met een ziek kind een hart onder de riem te steken. Op de website staat geschreven: ‘Voor ieder kind in een ziekenhuis dat zijn of haar jeugd mist, is er een moeder die sterk probeert te blijven. Sta hen deze Moederdag bij, en help hun kinderen weer kind te kunnen zijn.’ Bekijk de ontroerende video hierboven.

Commercieel – Hema – Offer – Peuter dekbedden

Peuter dekbedden

Een zacht, katoenen dekbedovertrek
Shop nu