Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Prachtige zwangerschapsaankondiging om bemoeizuchtige moeder te 'straffen'

De moeder van de Australische Chika kon niet wachten om oma te worden. Sinds de trouwdag van haar dochter en haar schoonzoon zette ze het stel behoorlijk onder druk. Want waar bleef toch die baby? Toen haar dochter uiteindelijk zwanger bleek te zijn, kreeg ze een koekje van eigen deeg.

Voor de moeder van Chika was het niet meer dan logisch dat er direct na het huwelijk, vier jaar geleden, een baby zou volgen. Hoewel Chika en haar man Al daar nog niet mee bezig waren, hadden ze al wel besloten dat, mocht het hun gegund zijn, ze hun (schoon)moeder een koekje van eigen deeg zouden geven na al het gepush.

Advertentie

Video uit Australië

Toen Chika vorig jaar zwanger bleek te zijn, besloten ze dan ook heel lang te wachten om het blijde nieuws aan de (schoon)ouders in Indonesië te vertellen. Het idee ontstond om een video van het dagelijkse leven van Chika en Al in Australië, zonder daarbij de buik in beeld te brengen. Uiteindelijk moest door een bezoek aan het ziekenhuis, wat ook te zien is in de video, het lampje gaan branden bij de oma in spé.

Tranen van geluk

Om de reactie van de ouders vast te leggen, zaten ook Chika’s boers en zus in het complot. Zij filmden hun ouders tijdens het zien van de beelden, en legden uiteindelijk ook de tranen van geluk van de moeder op het babynieuws vast.

De video is hartverwarmend. Al helemaal omdat moeder Chika aan het einde van de video nog iets heel speciaals te wachten staat…

Auteur: Richt Kooistra – Bron: Metronieuws