Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Liselotte en haar dochter Bibi testen de biologische hapjes van Ella’s Kitchen

In deze aflevering van Mommytalks vertelt Liselotte (31), moeder van een dochter van bijna 6 maanden, over haar ervaringen met de biologische hapjes van Ella’s Kitchen.

Advertentie

Ouders van Nu samen met Ella’s Kitchen

Heb je even geen tijd voor een vers hapje? Dan zijn de hapjes van Ella’s Kitchen, 100% biologisch, een makkelijke manier om je kind toch goede voeding te geven. Liselotte (31) testte samen met haar dochter Bibi van 6 maanden de biologische hapjes van Ella’s Kitchen en is positief! “De hapjes hebben een hele fijne structuur waardoor je kindje ze makkelijk kan eten.”

Ella’s Kitchen heeft als missie om gezonde eetgewoontes te ontwikkelen waar kinderen een levenlang plezier van hebben. Dat doen ze door lekkere, natuurlijk en gezonde, 100% biologische voeding te maken voor baby’s en kinderen, in verpakkingen die praktisch zijn in het gebruik voor vaders en moeders en leuk voor kinderen.

Mommytalks

In de serie Mommytalks vertellen moeders eerlijk en open over hun ervaring met producten en diensten. Want wat kun je beter vertrouwen dan het oordeel van een mede-moeder?