Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
Video: Twins spotted fighting in their mother's womb

Tweelingzusjes bekvechten in de buik van hun moeder

Het is natuurlijk een krappe bedoening in de baarmoeder, zeker als je daar met zijn tweetjes zit. Dus dan moet je vechten om wat meer ruimte. En dat is precies wat deze identieke tweelingzusjes uit China deden.

Advertentie

De aanstaande ouders van deze tweeling kunnen hun borst vast nat maken, want de meisjes vechten elkaar nu al de buik uit. De aanstaande vader filmde de beelden van de meisjes tijdens het maken van een echo op het moment dat zijn vrouw vier maanden zwanger was. Op de beelden lijkt het alsof de meisjes elkaar slaan en schoppen.

Lees ook: 7 dingen die je baby in de buik doet

Viral

De 28-jarige vader plaatste het filmpje online en dat werd online massaal gedeeld. Tegen een Chinese krant zei hij dat hij het hilarisch vond om zijn ongeboren dochters te zien boksen, maar dat hij nooit had gedacht dat zijn kinderen al voor hun geboorte een internethit zouden worden.

Momo-tweeling

Los van het filmpje is de eeneiige tweeling sowieso erg uniek, want ze delen niet alleen dezelfde vruchtzak, maar ook dezelfde placenta. Dit wordt een monochoriale monoamniotische tweeling genoemd (een momo-tweeling) en is zeer uitzonderlijk. Het komt, volgens TwinsUK, maar bij ongeveer 1 op 35.000 tot 1 op 60.000 zwangerschappen voor.

Lees ook: Eeneiige tweeling of twee-eiige tweeling

Fruitig

Inmiddels zijn de zusjes met 32 weken via een keizersnede geboren en hebben ze de bijnamen ‘Cherry’ en ‘Strawberry’ gekregen, vernoemd naar het favoriete fruit van hun moeder.

Advertentie

Bron: Daily Mail Video: YouTube