Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
Video: LadBaby: When mum goes into...LABOUR

Vloggende vader maakt grappige video tijdens bevalling tweede kind

Vaders ervaren de geboorte van hun kind heel anders dan moeders, zoveel is duidelijk. Het blijft toch vooral toekijken vanaf de zijlijn. De bekende Britse vlogger Mark Hoyle maakte er een lollige video over, waar zijn bevallende vrouw gelukkig ook om kan lachen.

Onder de naam LadBaby deelt Mark Hoyle sinds de geboorte van zijn eerste zoon zijn ervaringen met het vaderschap op Facebook en zijn YouTube-kanaal. Zijn video’s, waarin hij met een flinke dosis Britse humor tips geeft over het ouderschap, zijn al ruim 18 miljoen keer bekeken en hij heeft meer dan 3 miljoen volgers.

Advertentie

WK

Inmiddels is Mark vader van nog een zoon en uiteraard nam hij de camera mee naar het ziekenhuis toen de jongen werd geboren. Tot groot plezier van papa was zijn vrouw half juni uitgerekend: zijn vaderschapsverlof zou dus precies tijdens het WK vallen. Maar helaas voor hem begonnen de weeën op 30 mei. We zien Mark dan ook enigszins teleurgesteld samen met zijn vrouw Roxanne naar het ziekenhuis vertrekken. Na een hoop grappen en grollen tijdens de eerste uren van de bevalling zien we ten slotte ook zijn emotionele kant als op 31 mei hun tweede zoon wordt geboren.

 

Celebrity Dad of The Year award

Mark ontving trouwens onlangs een nominatie voor de Celebrity Dad of The Year-award. Hiervoor gaat hij de strijd aan met onder meer Prins William, voormalig One Direction-lid Liam Payne, Simon Cowell en profvoetballer Rio Ferdinand. Kijk voor meer video’s van deze grappige vader op zijn YouTube-pagina.

Bron en beeld: YouTube