Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Vrouw viert na zes miskramen zwangerschap met regenboog fotoshoot

De Amerikaanse Kevin en Jessica verwachten op 11 november hun tweede kindje, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Na een zware periode waarbij het stel zes miskramen heeft moeten doorstaan, is Jessica inmiddels acht maanden zwanger. En dat vieren zij met deze kleurrijke fotoshoot.

Advertentie

Het stel heeft al een zoon samen, de 4-jarige Corbin. Bij het verwekken van een tweede kind had het stel minder geluk. In een interview met Today legt Kevin uit: ‘We zijn naar verschillende dokters gegaan, maar ze konden bij ons beide niks vinden wat er mis was.’

De ouders zaten aan adoptie te denken, toen Jessica toch weer opnieuw zwanger werd. Dit keer verliep de zwangerschap gelukkig goed, en is zij over een maand uitgerekend. Het stel besloot de zwangerschap te vieren met een regenboog fotoshoot.

Regenboogbaby

Ouders die een kind hebben verloren of een miskraam hebben gehad, noemen het kind dat wordt geboren ook wel een ‘regenboogbaby’. Dit staat symbool voor donkere wolken die vervagen en plaatsmaken voor zonneschijn.

regenboog-fotoshoot

Advertentie

Auteur: Marjolein Schel – Bron: Today – Beeld: Kijk