Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Zwangerschapdagboek week 12 & 13 - de eerste kwaaltjes

Rachel is 26 jaar en zwanger van haar eerste kind. In de Ouders van Nu serie Zwangerschapsboek geeft ze om de week een update over haar zwangerschap. In deze video vertelt ze over de kwaaltjes tot nu toe en de eerste echo's.

Rachel is nu 12,5 weken zwanger, om precies te zijn. Ze is inmiddels bijgekomen van de ergste shock. Want toen ze er achter kwam dat ze zwanger was, moest dat even bezinken. Het was altijd haar grootste droom, maar dan is het ineens werkelijkheid. Best een beetje eng. Maar nu is ze vooral heel erg blij.

Advertentie

Pijnlijke borsten en echo’s

Ondanks het feit dat de eerste zwangerschapskwaaltjes zich hebben aangediend. Moe en misselijk is Rachel niet, maar haar borsten doen wel flink pijn. Ze gaat ervan uit dat dit de hele zwangerschap zo blijft, maar weten doet ze het niet. Waar ze wel echt heel blij van wordt, zijn de eerste echo’s die ze al heeft gehad.

Negen maanden meekijken

Zwangerschapsdagboek is de nieuwe vlog-serie van Ouders van Nu. Negen maanden lang word je wekelijks door Rachel en Elise Joanne op de hoogte gehouden van hun zwangerschap en de eerste weken met hun baby. Leef en geniet mee van de roze wolk, gierende hormonen, de zwangerschapskwaaltjes, nesteldrang, bezoekjes aan de verloskundige en alle emoties die komen kijken bij de geboorte van een baby.