Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Zwangerschapsdagboek week 18 - even voorstellen

Beautyblogger Elise Joanne is 25 jaar en getrouwd met met Boris. Samen verwachten ze hun eerste kind. Voor Ouders van Nu gaat ze vloggen over wat ze allemaal meemaakt tijdens haar zwangerschap. In deze aflevering van Zwangerschapsdagboek stelt Elise Joanne zich voor. En geeft ook nog wat handige tips.

Elise Joanne, van beautyblog Elisejoanne.nl, is 25 jaar en getrouwd met haar grote liefde Boris. Samen met huisdier Bobbi wonen ze in Zwolle. In maart 2016 verwachten ze hun eerste kind. Voor Ouders van Nu maakt ze video’s voor de vlog-serie Zwangerschapsdagboek over alles wat ze meemaakt tijdens haar zwangerschap: gierende hormonen, nachtelijke vreetbuien, nesteldrang, bezoekjes aan de verloskundige… Leef mee met Rachel en Elise Joanne, die om en om een update geven over hun zwangerschap.

Advertentie

Twee zwangere vloggers

De weken dat Elise Joanne niet vlogt, wisselt Rachel (van blog De Huismuts) haar af. Zij is ook zwanger. Negen maanden lang word je wekelijks door Rachel en Elise Joanne op de hoogte gehouden van hun zwangerschap en de eerste weken met hun baby.

Gierende hormonen

Gierende hormonen, groeiende buiken, nachtelijke vreetbuien en nesteldrang… Leef mee met Rachel en Elise Joanne, die om en om een update geven over hun zwangerschap.