Zwangerschapsdagboek week 39 & 40: de laatste loodjes

Net voor de bevalling nam Elise Joanne nog een video op waarin ze vertelt hoe ze zich voelt. Die laatste loodjes zijn zo spannend!

Tijdens het maken van de video wist Elise Joanne nog niet dat kort daarna haar weeën zouden beginnen. En dat ze niet veel later haar zoontje Fos Elias in haar armen kon sluiten.

Advertentie

Ze schrijft:
‘Het is duidelijk: ik ben bevallen! Maar een aantal dagen voor de bevalling nam ik nog de laatste zwangerschapsupdate op en die wilde ik jullie eigenlijk niet onthouden. Wellicht leuk om nog te zien wat ik voelde en dacht in die laatste fase, niet wetende dat het kort daarna al zou beginnen en ik mijn zoon in mijn handen zou houden. Over twee weken probeer ik een teken van leven te geven en ook aan de Youtubers Fos een (beetje) te laten zien maar voor nu sluit ik mijn zwangerschapupdates af met deze video. ‘Zwangerschapsdagboek’ zoals de serie natuurlijk heet, zal zo blijven heten en nog enkele video’s duren.’

Over Zwangerschapsdagboek

Zwangerschapsdagboek is een vlogserie van Ouders van Nu waarin je wekelijks door bloggers Rachel en Elise Joanne op de hoogte gehouden wordt van hun zwangerschap en de eerste weken met hun baby. Gierende hormonen, groeiende buiken, nachtelijke vreetbuien en nesteldrang… Alles komt voorbij.