Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Ouders van Nu #3 is er: met Maartje Paumen, de thuisblijfvader en met je kind praten over seks

Het nieuwe nummer van Ouders van Nu ligt weer op de mat. Geen abonnee? Bestel dan gemakkelijk een losse editie (gratis thuisbezorgd!).

Advertentie

Deze keer in Ouders van Nu: een interview met Maartje Paumen, het belang van cocoonen, pleidooi van een thuisblijfvader en hoe praat je over seks met je kinderen?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ouders van nu (@oudersvannu)

Maartje Paumen

Maartje Paumen (37) en haar partner Savannah verwelkomden in oktober 2022 hun tweede kind, dochter Loua Liv. En ze waren al ouders van een zoon: Seve (2). Ze blijven vrolijk onder de gebroken nachten. ‘Als je er dan toch ’s nachts uit moet, dan maar gezellig samen.’

Praten over seks

De seksuele ontwikkeling van je kind begint al vroeg. Maar praten over seks met je kinderen…. voelt misschien ongemakkelijk. Journalist Femke Zijlema vraagt zich af: wanneer heb je het er thuis over? En wat doe je met je eigen gene?

Moeders in de mode

Als je van kleren je beroep hebt gemaakt, loop je er zelf dan ook altijd pico bello bij? En je kinderen dan? ‘We beloofden elkaar dat onze kinderen nooit op Crocs zouden lopen’

Elke dag papadag

Tim Gouw bleef thuis om voor de kinderen te zorgen. Hij schreef er het boek De thuisblijfvader over. In Ouders van Nu geeft hij zes redenen om als vader vaker thuis te blijven.

Hoe belangrijk is cocoonen?

Weg zonder de baby: heerlijk! Journalist Hagar Jobse liet haar baby na zes weken zonder schuldgevoel bij opa en oma achter en kon niet wachten om weer te gaan werken. Nu denkt ze: had ik voor de hechting meer met mijn baby moeten cocoonen?

Ouders van Nu product – Leren luiertas cognac

Burkely

Leren luiertas Burkely

€99,95
Bestel nu