Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Voorwaarden Zwangerbox en Babybox

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de door Ouders van Nu, onderdeel van DPG Media B.V. (hierna ‘DPG Media’) , gevestigd aan de Capellalaan 65, 2132 JL Hoofddorp, K.v.K. 33133064 Amsterdam, geleverde dienst waarbij aan de personen die zich daarvoor opgeven door middel van registratie een ZwangerBox en/of een BabyBox wordt verstrekt. De inhoud van de Zwangerbox en Babybox bestaat uit allerlei leuke producten en fijne informatie voor tijdens de zwangerschap, geboorte en de eerste tijd met je baby.

Door aanvraag van de Zwanger- en/of Babybox accepteer je deze Algemene Voorwaarden. Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten die te maken hebben met de Zwanger- en/of Babybox zijn deze Algemene gebruikersvoorwaarden (hierna: Voorwaarden) van toepassing. Deze voorwaarden worden op schriftelijk verzoek kosteloos toegezonden.
DPG Media heeft het recht om deze gebruikersvoorwaarden te wijzigen en raadt je dan ook aan om deze voorwaarden regelmatig te checken.

Algemeen

Op de website Oudersvannu.nl kun je als aanstaande ouder een Zwanger- en/of Babybox gratis aanvragen. De Zwanger- en Babybox kun je aanvragen tot en met je uitgerekende datum. Je ontvangt dan beide boxen. Als je de boxen na je bevalling aanvraagt ontvang je alleen de Babybox. Je kunt de Babybox aanvragen tot maximaal 6 maanden na je bevalling.
Je staat ervoor in dat de door jou ingevulde gegevens juist zijn. Mocht blijken dat dit niet het geval is dan heeft DPG Media het recht om jouw aanvraag uit te sluiten van deelname.
Na aanvraag, ontvang je binnen vijf werkdagen per mail een ophaalkaart, waarmee je de Zwanger- en/of Babybox kunt ophalen. De Zwanger- en/of Babybox kun je ophalen bij een Albert Heijn naar keuze tegen inlevering van de ophaalkaart.

Kijk op www.ah.nl/winkels voor een locatie bij jou in de buurt en de openingstijden:

 • Helaas is het niet mogelijk om de Zwanger- en/of Babybox aan te vragen als je niet in Nederland woont.
 • Per zwangerschap kun je slechts één keer een Zwanger- en/of Babybox aanvragen en ophalen. Als je een meerling verwacht kun je dit telefonisch doorgeven aan onze klantenservice via 088-5500183 of stuur een chatbericht. Je ontvangt dan 2 boxen.
 • De inhoud en de waarde van de Zwanger- en/of Babybox kan variëren.
 • DPG Media stelt de inhoud van de Zwanger- en/of Babybox samen uit producten/diensten van door haar benaderde bedrijven. Over de inhoud van de Zwanger- en/of Babybox kan niet worden gecorrespondeerd.

Privacy en Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

DPG Media is verantwoordelijk voor de verwerking van de klantgegevens die worden verzameld bij de aanvraag van de Zwanger- en Babybox. Het verzamelen van deze gegevens doen we om een aantal redenen:

 1. voor de totstandkoming en uitvoering van de met jou gesloten overeenkomst en om je de overeengekomen diensten, producten en/of informatie aan te bieden, te leveren en deze aan te passen aan je behoeften en wensen. We gebruiken je gegevens bijvoorbeeld om je een ophaalkaart voor de boxen te mailen zodra deze voor je klaar staat;
 2. om gericht aanbiedingen te doen, zo kan bijvoorbeeld een advertentie worden getoond van een product waarvan DPG Media op basis van door haar verwerkte gegevens vermoedt dat het je interesse heeft. In het kader van de optimalisatie van het doen van de aanbiedingen kan DPG Media een profiel van je opstellen;
 3. om je een nieuwsbrief, aanbieding, gebruikersinformatie, servicebericht of andere elektronische boodschap toe te sturen. Je kunt je hiervoor te allen tijde uitschrijven door middel van de afmeldlink onderaan de e-mail;
 4. om haar websites en bijbehorende technologieën te analyseren, te onderhouden, te beveiligen en te optimaliseren;
 5. om te voldoen aan de op DPG Media rustende wet- en regelgeving.

Een deel van de door jou ingevulde klantgegevens worden aangemerkt als zogenaamde bijzondere persoonsgegevens, zoals de informatie over je zwangerschap en jouw uitgerekende datum. Wij bieden onze partners de mogelijkheid om op basis van het aantal weken zwanger gericht aanbiedingen te doen. Jij erkent op de hoogte te zijn gesteld van de inzameling en verwerking van jouw deels bijzondere persoonsgegevens en het gebruik dat daarvan kan worden gemaakt en je gaat akkoord met het privacy- en cookiebeleid van DPG Media.

E-mail en sms

Door het aanvragen van de box ga je akkoord met het ontvangen van acties en aanbiedingen per e-mail of sms voor onze eigen producten en diensten van Ouders van Nu en DPG Media en van derden. Je kunt te allen tijde aangeven deze niet (meer) te willen ontvangen via een afmeldlink in iedere e-mail of sms die je ontvangt. Wil je je uitschrijven voor alle nieuwsbrieven en commerciële e-mails? Neem dan contact op met onze klantenservice via 088-5500183 of een chatbericht sturen.

Telefoon

Na inschrijving en na de geboorte van je kind neemt DPG Media telefonisch contact met je op onder andere om de door jou ingevulde gegevens te valideren en in verband met aanbiedingen van Ouders van Nu, DPG Media en door haar zorgvuldig geselecteerde derden. Als je benaderd wordt door onze geselecteerde partners zullen zij altijd eerst het Bel-me niet register hanteren.
Je kunt je hiervoor afmelden tijdens ieder telefoongesprek, of op ieder gewenst moment via onze klantenservice door gebruik te maken van het hiervoor bedoelde webformulier dat je kunt vinden op onze privacy pagina. Je kunt ook contact opnemen met onze klantenservice via 088-5500183 of een chatbericht sturen.

Post (direct mail)

Door het aanvragen van de box ga je akkoord met het ontvangen van acties en aanbiedingen per post voor onze eigen producten en diensten van Ouders van Nu en DPG Media en van derden. Als je hiertegen bezwaar hebt kun je dit kenbaar maken door gebruik te maken van het hiervoor bedoelde webformulier via onze privacy pagina. Je kunt ook contact opnemen met onze klantenservice via 088-5500183 of een chatbericht sturen.

Aansprakelijkheden

DPG Media is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade verband houdend met of voortvloeiend uit de ontvangst dan wel gebruik van de producten uit Zwangerbox dan wel Babybox.

Ouders van Nu Account

Bij het aanvragen van de Zwanger- en Babybox kun je ervoor kiezen om direct een Ouders van Nu Account aan te maken. Dit account biedt de volgende voordelen:

 • Voeg je kind(eren) en/of zwangerschap toe aan je profiel en lees informatie afgestemd op de fase waarin jij je bevindt.
 • Je kunt meepraten op ons forum met andere (aanstaande) ouders.
 • Je krijgt toegang tot de Ouders van Nu Zwanger & Baby app. Daar vind je elke dag relevante info over de ontwikkeling van je baby afgestemd op jouw uitgerekende datum.

Op dit account zijn onze Gebruiksvoorwaarden en Privacy Beleid van toepassing. Hiermee sta je toe dat we met de bij ons bekende gegevens een persoonlijk profiel van je opbouwen om je gerichte content en advertentie uitingen te kunnen tonen.

Redactioneel – Offer – Leuke slaaptrainers voor peuters

Leuke slaaptrainers voor peuters

Handig hulpmiddel bij het slapen
Bekijk ze hier