Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Top 3 (gratis) babydozen

Ben je zwanger of net bevallen? Dan zijn er verschillende babydozen die je (gratis) kunt aanvragen. Zo’n babydoos zit vol handige producten voor jou en je baby.

Advertentie

Vraag de Zwangerbox aan

Naast een gratis babybox, heeft Ouders van Nu óók een zwangerschapsbox. Die ontvang je dus al tijdens je zwangerschap. De Ouders van Nu Zwangerbox zit boordevol leuke en handige producten voor aanstaande moeders, zoals dé tijdschriften voor (aanstaande) moeders Ouders van Nu en Kek Mama, Pampers, een speentje van Difrax en natuurlijk van Albert Heijn. Ook zitter er handige kortingsbonnen in en nog veel meer! Na de uitgerekende datum nemen wij contact met je op zodat we je de ophaalkaart voor de Babybox kunnen sturen. De boxen kunnen worden opgehaald bij een door jou gekozen Albert Heijn. Vraag de GRATIS Ouders van Nu Zwangerbox aan >

Top 3 (gratis) babydozen

Sta je op het punt te bevallen of is je baby al geboren? Vraag dan deze leuke babydozen aan. De Ouders van Nu Babybox is helemaal gratis. Ook stelden we samen met Tjox een aantal voordelige babyboxen samen met fijne producten voor jou en je baby.

De Babybox aanvragen, hoe werkt het?

Als je zwanger bent kun je de gratis Ouders van Nu Zwangerbox en Babybox aanvragen. Nog niet aangemeld tijdens je zwangerschap? Je kunt de Babybox nog aanvragen tot je kindje 6 maanden oud is.

  • Als je de Zwangerbox hebt ontvangen, ontvang je de Babybox automatisch.
  • Binnen 6 weken nadat je baby is geboren, word je gebeld om je adres en de gegevens van je baby te verifiëren. Na dit telefoontje ontvang je een ophaalkaart voor de Ouders van Nu Babybox. Met deze kaart kun je zelf de Babybox afhalen bij een door jou gekozen Albert Heijn.

Gratis ophalen

Heb je je aangemeld voor de GRATIS Ouders van Nu Zwangerbox en Babybox? Dan ontvang je automatisch bericht wanneer je de Zwanger- en Babybox op kunt halen bij een door jou gekozen Albert Heijn.

Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen

Ouders van Nu Voordeelpas

Wil jij besparen op baby- en kinderspullen, kleding, speelgoed en meer?

Dat kan met de Ouders van Nu Voordeelpas!
Shop met korting