Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Top 3 (gratis) babydozen

Ben je zwanger of net bevallen? Dan zijn er verschillende babydozen die je (gratis) kunt aanvragen. Zo’n babydoos zit vol handige producten voor jou en je baby.

Vraag de Zwangerbox aan

Naast een gratis babybox, heeft Ouders van Nu óók een zwangerschapsbox. Die ontvang je dus al tijdens je zwangerschap. De Ouders van Nu Zwangerbox zit boordevol leuke en handige producten voor aanstaande moeders, zoals dé tijdschriften voor (aanstaande) moeders Ouders van Nu en Kek Mama, Pampers, een speentje van Difrax, twee cadeautjes van Blokker, kortingsbonnen en nog veel meer! Na de uitgerekende datum nemen wij contact met je op zodat we je de ophaalkaart voor de Babybox kunnen sturen. De boxen kunnen worden opgehaald bij een Blokker winkel. Vraag de GRATIS Ouders van Nu Zwangerbox aan >

Advertentie

Top 3 (gratis) babydozen

Sta je op het punt te bevallen of is je baby al geboren? Vraag dan deze leuke babydozen aan. De Ouders van Nu Babybox is helemaal gratis. Ook stelden we samen met Tjox een aantal voordelige babyboxen samen met fijne producten voor jou en je baby.

De Babybox aanvragen, hoe werkt het?

Als je zwanger bent kun je de gratis Ouders van Nu Zwangerbox en Babybox aanvragen. Nog niet aangemeld tijdens je zwangerschap? Je kunt de Babybox nog aanvragen tot je kindje 6 maanden oud is.

  • Als je de Zwangerbox hebt ontvangen, ontvang je de Babybox automatisch.
  • Binnen 6 weken nadat je baby is geboren, word je gebeld om je adres en de gegevens van je baby te verifiëren. Na dit telefoontje ontvang je een ophaalkaart voor de Ouders van Nu Babybox. Met deze kaart kun je zelf de Babybox afhalen bij een Etos-winkel bij jou in de buurt.

Zwanger- en babybox aanvragen voor iemand anders

Wil je een Zwangerbox en/of Babybox voor iemand anders aanvragen? Dat kan! Klik hier voor het aanvraagformulier.

Gratis ophalen

Heb je je aangemeld voor de GRATIS Ouders van Nu Zwangerbox en Babybox? Dan ontvang je automatisch bericht wanneer je de Zwanger- en Babybox op kunt halen bij een Etos bij jou in de buurt.

Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen