Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Deze zwangerschaps- en babybeurzen staan in 2023 op de agenda

Ben je in verwachting of heb je er net eentje rondkruipen? Dan vind je het misschien interessant om naar een zwangerschaps- of babybeurs te gaan, voor inspiratie, trends of het scoren van aanbiedingen. Wij zetten op een rij welke beurzen er in Nederland en net over de grens te vinden zijn, en wat er te doen is.

Advertentie
 1. Negenmaandenbeurs – Amsterdam

  Veruit de bekendste beurs onder (aanstaande) ouders is de Negenmaandenbeurs. Je doet hier genoeg inspiratie op voor de babykamer of het geboortekaartje en krijgt advies van experts op het gebied van voeding en lactatie. De beurs wordt altijd feestelijk geopend en de spectaculaire kruiprace is inmiddels vaste prik op het event. Ook leuk: de winnaars van de Baby Innovation Award presenteren hun producten tijdens de beurs.

  – Datum: 15 t/m 18 februari
  – Locatie: RAI Amsterdam

  Bekijk de terugblik van de Negenmaandenbeurs 2022 voor een sfeerimpressie:

 2. We Are Pregnant – Utrecht

  We Are Pregnant is een babyevent dat twee keer per jaar terugkeert. Dit kleinere, maar hippe en creatieve event is bedoeld voor alle toekomstige ouders die zich willen laten inspireren en informeren over alles wat er bij komt kijken als je zwanger bent. Ook niet onbelangrijk: er is veel aandacht voor hoe je tijdens je zwangerschap goed voor jezelf zorgt. De aankleding, foodtrucks én natuurlijk de enthousiaste ondernemers, maken van We Are Pregnant een heerlijk uitje.

  – Datum: 24 t/m 26 maart
  – Locatie: Werkspoorkathedraal in Utrecht

  Advertentie
 3. Baby Days – verschillende locaties in België

  Woon je in België of in de buurt van de Belgische grens? Dan is Baby Days misschien de beurs voor jou. Een goede plek om informatie in te winnen en te zien wat er nieuw is in de babywereld. En hé: misschien ontdek je op deze beurs mooie merken die in Nederland nog minder bekend zijn.

  Dit zijn de eerstvolgende edities:
  – Charleroi (11-12 februari)
  – Hasselt (4-5 maart)
  – Gent (11-12 maart)

  Bekijk wat je ongeveer kunt verwachten op de site van Baby Days of in deze video:

 4. MoenFestival – Arnhem

  Oké, dit is misschien geen echte beurs, maar wel een plek waar veel aandacht is voor ouderschap. Op het MoenFestival staat alles in het teken van bewust en groen leven. Je vindt er duurzame producten voor jezelf en je gezin. Denk aan wasbare luiers, handgemaakte poppen en kleding of verzorgingsproducten voor kinderen. Los hiervan is er genoeg te doen voor jong en oud: van theater en muziek tot Wobbelyoga voor je kind.

  Advertentie

  – Datum: 3 juni
  – Locatie: Doorwerth (Arnhem)

  Thuis ook ‘wobbelen’? Hier vind je de leukste balansborden

 5. Babyboom Beurs – Brussel

  De Babyboom Beurs is de grootste babybeurs van België, waar jaarlijks zo’n 25.000 (aanstaande) ouders op af komen. Het event staat bol van workshops, challenges en conferenties en je kunt er terecht voor advies. Op welke manieren kalmeer je je baby, hoe houd je je baby vast tijdens het badderen? Je leert het allemaal op de Babyboom Beurs.

  – Datum: 24 t/m 26 maart
  – Locatie: Brussels Expo Paleis 11

  Lees hier meer over de Babyboom Beurs

Innovatieve babyproducten, gespot op de beurs:

Artikelen van Ouders van Nu ontvangen in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Redactioneel – Offer – Babyuitzet

Complete babykamer

De mooiste kinderkamers
Shop nu