Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
sterrenbeeld Steenbok

10 redenen waarom Steenbok een fantastisch sterrenbeeld is

Ze zijn serieus, vindingrijk, hebben een geweldig gevoel voor humor en zijn de beste vriend die je kunt wensen. Een ode aan de Steenbok!

Advertentie
 1. Ze werken keihard om hun doelen te bereiken

  Steenbokken zijn zelfstandig, vastbesloten, geduldig en vindingrijk. Hierdoor krijgen ze veel voor elkaar. Als een Steenbok ergens zijn zinnen op heeft gezet, kun je er vanuit gaat dat het lukt. Ze hebben een competitief karakter en willen graag overal de beste in zijn.

 2. Ze zijn bescheiden

  Opscheppen zit niet in hun aard, hun prestaties spreken voor zich. Ze zijn heel toegewijd op school en later in hun werk, maar zullen nooit opscheppen over een hoog cijfer of goed salaris. Ze zijn bescheiden en hoeven niet in de schijnwerpers te staan, ook al doen ze veel goede dingen.

 3. Ze kunnen goed presteren onder druk

  Steenbokken zijn realistisch en serieus en zelfs onder druk laten ze zich niet gek maken. Wist je trouwens dat Steenbokken tot de slimste mensen ter wereld behoren? Ze kunnen goed logisch nadenken, zijn analytisch, praktisch en georganiseerd. Problemen oplossen is voor Steenbokken een koud kunstje.

 4. Hun gevoel voor humor is super scherp

  Steenbokken hebben een geweldig gevoel voor humor en ironie. Ze zijn droog, brutaal en sarcastisch. Niet iedereen snapt de humor van een Steenbok. Sommigen vinden hun grappen een beetje raar, maar zodra je de slimme, scherpe humor van een Steenbok door hebt, is het hilarisch.

  Advertentie

Meer lezen: Dit zegt je sterrenbeeld over hoe je het doet als moeder 

 1. Ze hebben een hart van goud

  Ook al komen Steenbokken door hun voorzichtige aard soms een beetje koel en terughoudend over, ze helpen anderen graag en zijn heel vriendelijk. Als je ze goed leert kennen, zul je zien dat ze heel aanhankelijk en grappig zijn. Laat je ook niet afschrikken door hun directe karakter en no-nonsense houding: met een Steenbok heb je een vriend voor het leven.

 2. Met een Steenbok valt niet te spotten

  Ondanks dat ze een hart van goud hebben, moet je een Steenbok niet kwaad maken. Ze kunnen extreem gemeen worden en je heel makkelijk met woorden op je plek zetten. Wanneer je een Steenbok iets flikt, zal hij dat niet snel vergeten of vergeven. Hun vertrouwen in dan voorgoed weg.

 3. Ze zijn de meest loyale en betrouwbare mensen op aarde

  Een Steenbok is zo trouw als een labrador. Eenmaal je vriend, laat hij je niet meer in de steek. Ze zijn heel gevoelig, dus als je eenmaal in hun hart zit, wordt dat beloond met een flink portie loyaliteit. Een Steenbok is ook heel verstandig: ze beginnen al jong met geld sparen en hun telefoon raken ze nooit kwijt.

 4. Ze geven niet snel op

  Een Steenbok stelt hoge eisen aan zichzelf en geeft nooit op. Dankzij zijn toewijding en doorzettingsvermogen gaat hij door waar anderen al lang afhaken. Steenbokken hebben discipline en geduld en gaan net zo lang door tot het gelukt of af is.

 5. Ze gaan voor je door het vuur

  Steenbokken zijn zorgzaam en sympathiek en helpen je altijd, no matter what. En daar verwachten ze niets voor terug. Er is niets belangrijker voor een Steenbok dan familie en vrienden. Zijn inner circle is klein, maar hecht. Ze zijn oprecht en niet bang om hun emoties te tonen. Als ze van je houden laten ze dat op alle mogelijke manieren zien.

 6. Ze hebben een fantastische intuïtie

  Steenbokken hebben een sterke intuïtie en kunnen gemakkelijk iemands gedachten lezen. Ze voelen feilloos aan wanneer iemand goede of slechte bedoelingen heeft. En 9 van de 10 keer hebben steenbokken het bij het juiste eind.

Meer over astrologie:

Bron: Zodiacthing.com

Redactioneel – offer – Buitenspelen is leuk!

HEMA

Buitenspelen is leuk!

Helemaal met het buitenspeelgoed van HEMA
Shop