Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Luier aanbiedingen

Direct naar:

luier aanbiedingen

Een voorraad aan luiers inslaan kan aardig wat kosten. Hier vind je daarom alle actuele aanbiedingen en de beste prijzen. Scroll verder voor het merk luiers van jouw voorkeur en je ziet direct bij welke webshop je ze voor de beste prijs shopt.

Actuele luier aanbiedingen

In het eerste levensjaar van je kind gebruik je zo’n 2.500 luiers. Dan is het fijn als je op luiers kunt besparen. Luiers zijn gelukkig regelmatig in de aanbieding. Ouders van Nu zoekt voor jou alle luier aanbiedingen bij elkaar. Zo blijf jij op de hoogte en kun je altijd luiers kopen met korting. Naast de actuele aanbiedingen hebben we ook nog een aantal algemene tips voor je om te besparen op luiers.

Lees ook: Alles over luiers

Welke maat?

Als je voor wegwerpluiers kiest, heb je veel keuze. Hoe voorkom je een (dure) miskoop? Kijk goed op de verpakking: de maat is altijd gekoppeld aan het gewicht van je kind. Dit zijn de meestvoorkomende maten:

 • Prematuur – minder dan 2,5 kilo
 • Newborn – 2 tot 5 kilo
 • Mini – 3 tot 6 kilo
 • Midi – 4 tot 9 kilo
 • Maxi – 7 tot 18 kilo
 • Maxiplus – 9 tot 20 kilo
 • Extra large – 11 tot 25 kilo

Maandboxen Pampers Premium Protection luiers:

Maandboxen Pampers Harmonie:

Maandboxen Etos luiers:

Maandbox Zwitsal luiers:

Jumbopack Kruidvat luiers:

Besparen op luiers

Behalve het in de gaten houden van de aanbiedingen, zijn er nog een aantal tips die je portemonnee kunnen helpen:

 • Check de Ouders van Nu luiertest
  Volgens onze test naar wegwerpluiers (2023) scoren onder de A-merk luiers de Pampers Premium Protection het beste op kwaliteit. Onder de luiers van drogisterijketens komen de Kruidvat Pure & Soft luiers het beste uit de bus. Van de supermarktluiers zijn het de Bonbébé luiers en Albert Heijn luiers die het beste uit de test komen. Maar als we het dan over de prijs hebben: De Albert Heijn luiers doen niet veel onder ten opzichte van Pampers luiers, maar zijn zeker 10 cent goedkoper. Op deze manier kun je slimme keuzes maken voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.
 • Ruilen mag
  Het is begrijpelijk dat je groots inslaat als je een goede aanbieding tegenkomt. Toch jammer als je kind nét daarna een groeispurt krijgt. Waar niet alle ouders bij stilstaan, is dat je de luiers kunt ruilen voor een grotere maat. Zorg er dus altijd voor dat je het aankoopbewijs bewaart. Mocht de datum al verstreken zijn, dan kun je natuurlijk ook je vrienden of familie vragen om iets te ruilen.
 • Kies voor wasbare luiers
  Volgens Milieucentraal bespaar je gemiddeld €450 als je voor wasbare luiers kiest. Zeker als je nog een kind krijgt die de luiers ook weer kan gebruiken, ben je vaak voordeliger uit. Een nadeel is wel dat je voor wasbare luiers in één keer een grote investering moet doen. Lees ook: Wasbare luiers: zo werkt het
 • Verschoon niet té snel
  Een poepluier vervang je natuurlijk direct, maar een luier kan zonder problemen meerdere plasjes opvangen. Je hoeft je kind dus niet na elk plasje te verschonen.
 • Zindelijk worden
  Hoe sneller je kind zindelijk is, hoe minder luiers je nodig hebt. Fijn voor je portemonnee, maar het is wel belangrijk dat je kind er ook echt aan toe is. De ideale leeftijd om te starten met zindelijkheidstraining is tussen de achttien en twintig maanden. Bekijk ook: Alles over zindelijkheid
Zwangerbox partnerpagina Bon bébé 2022

Bon bébé

Bekijk de website