Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

De leukste kraamcadeaus voor jongens

Hoera, er is een jongen geboren. Maar wat geef je als kraamcadeau? Een boekje, een rammelaar of toch iets praktisch, zoals een slabbetje. Om de plank niet mis te slaan, is het altijd goed om eerst te informeren bij de kersverse ouders of ze nog specifieke wensen hebben. Dan weet je sowieso zeker dat je iets geeft waar ze ook iets aan hebben. Zo niet, dan zijn er genoeg ideeën.

Advertentie
 1. Babykleding

  babyshirt prenatal

  Wil je babykleding geven, koop dan liever niet de kleinste maatjes. Daar zijn de baby’s snel uitgegroeid. Bovendien hebben de meeste ouders al een voorraad. Maten waar baby’s vaak een langere periode in kunnen, zijn 68 en 74/80. Weet je niet welke stijl of kleur je moet kiezen? Ga dan voor safe en koop een cadeaubon. Of kies voor dit leuke shirtje.

 2. Speelgoed

  rammelaar dino

  Speelgoed is altijd leuk om te geven. Denk aan knuffels, rammelaars en knisperboekjes. Als baby’s wat ouder zijn, vinden ze het ook leuk als iets geluid maakt. Deze schattige dino rammelaar bestel je hier.

  Advertentie
 3. Praktische cadeaus

  Servies

  Een slabbetje, kinderservies en speendoekjes. Het zijn misschien niet de eerste dingen waar je aan denkt bij een kraamcadeau, maar juist de praktische items vallen vaak goed in de smaak. Deze dinerset van Done by Deer shop je bijvoorbeeld hier.

 4. Verzorging

  badcape baby

  Denk bij een kraamcadeautje ook eens aan verzorgingsproducten, zoals een billencrème, een hydrofieldoek of een badcape. En wil je echt iets geven wat onmisbaar is, geef dan gewoon een pak luiers. Deze en andere zachte badcapes shop je hier.

  Advertentie
 5. Boekjes

  Nijn

  Van kinderboeken kun je nooit genoeg krijgen. Knisperboekjes vinden baby’s in het begin het leukst, maar als ze bijna 1 jaar worden, beginnen ze ook boekjes met flapjes interessant te vinden. Bij boeken kun je overigens ook denken aan een boek waarin ouders alle mijlpalen bij kunnen houden. Ga voor dit voelboek van Nijntje of kies hier een ander kinderboek uit.

 6. Accessoires babykamer

  Tijger

  Ook accessoires voor op de babykamer zijn leuk om te geven. Wat dacht je van een muziekdoos, een lamp, een leuke opbergmand of een spaarpot? Deze muziekmobiel met tijger bestel je hier.

 7. Aan de muur

  Poster

  Posters met quotes zijn helemaal van nu. Dus waarom niet als kraamcadeau geven? Je kunt het zo persoonlijk mogelijk maken door bijvoorbeeld de naam of een detail van het geboortekaartje af te laten drukken. Leuk voor op de babykamer! Bovenstaande poster shop je via dit linkje.

Shoppen met (extra) korting? Dat kan met je eigen digitale Ouders van Nu Voordeelpas

Redactioneel – offer – Buitenspelen is leuk!

HEMA

Buitenspelen is leuk!

Helemaal met het buitenspeelgoed van HEMA
Shop