Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

De leukste kraamcadeaus voor meisjes

Hoera, er is een meisje geboren. Maar wat geef je als kraamcadeau? Een knuffelbeer, een paar slofjes of juist iets heel praktisch, zoals hydrofieldoeken? De leukste kraamcadeaus voor meisjes op een rij.

Kraamcadeaus voor meisjes

Om de plank niet mis te slaan, is het altijd goed om eerst te informeren bij de kersverse ouders of ze nog specifieke wensen hebben. Dan weet je sowieso zeker dat je iets geeft waar ze ook iets aan hebben. Zo niet, dan zijn er genoeg ideeën.

Advertentie

Babykleding

Wil je babykleding geven, koop dan liever niet de kleinste maatjes. Daar zijn de baby’s snel uitgegroeid. Bovendien hebben de meeste ouders al een voorraad. Maten waar baby’s vaak een langere periode in kunnen, zijn 68 en 74/80. Weet je niet van welke stijl en kleur je moet kiezen? Ga dan voor safe en koop een cadeaubon.

Speelgoed

Speelgoed is altijd leuk om te geven. Denk aan knuffels, rammelaars en knisperboekjes. Als baby’s wat ouder zijn, vinden ze het leuk dat iets geluid maakt.

Praktische cadeaus

Een slabbetje, kinderservies en speendoekjes. Het zijn misschien niet de eerste dingen waar je aan denkt bij een kraamcadeau, maar juist de praktische items vallen vaak goed in de smaak.

Verzorging

Denk bij een kraamcadeautje ook eens aan verzorgingsproducten, zoals een billencrème, een hydrofieldoek of een badcape. En wil je echt iets geven wat onmisbaar is, geef dan gewoon een pak luiers.

Boekjes

Van kinderboeken kun je nooit genoeg krijgen. Knisperboekjes vinden baby’s in het begin het leukst, maar als ze bijna 1 jaar worden, beginnen ze ook boekjes met flapjes interessant te vinden. Bij boeken kun je overigens ook denken aan een boek waarin ouders alle mijlpalen bij kunnen houden.

Babykamer

Ook accessoires voor op de babykamer zijn leuk om te geven. Wat dacht je van een muziekdoos, een lamp, een leuke opbergmand of een spaarpot?

Aan de muur

Posters met quotes zijn helemaal van nu. Dus waarom niet als kraamcadeau geven? Je kunt het zo persoonlijk mogelijk maken door bijvoorbeeld de naam of een detail van het geboortekaartje af te laten drukken. Leuk voor op de babykamer!