Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

De leukste kraamcadeaus voor meisjes

Hoera, er is een meisje geboren. Maar wat geef je als kraamcadeau? Een knuffelbeer, een paar slofjes of juist iets heel praktisch, zoals hydrofieldoeken? De leukste kraamcadeaus voor meisjes op een rij.

Advertentie

Kraamcadeaus voor meisjes

Om de plank niet mis te slaan, is het altijd goed om eerst te informeren bij de kersverse ouders of ze nog specifieke wensen hebben. Dan weet je sowieso zeker dat je iets geeft waar ze ook iets aan hebben. Zo niet, dan zijn er genoeg ideeën.

 1. Babykleding

  babyjurk prenatal

  Wil je babykleding geven, koop dan liever niet de kleinste maatjes. Daar zijn de baby’s snel uitgegroeid. Bovendien hebben de meeste ouders al een voorraad. Maten waar baby’s vaak een langere periode in kunnen, zijn 68 en 74/80. Weet je niet van welke stijl en kleur je moet kiezen? Ga dan voor safe en koop een cadeaubon. Dit leuke jurkje shop je hier.

 2. Speelgoed

  Nijn

  Advertentie

  Speelgoed is altijd leuk om te geven. Denk aan knuffels, rammelaars en knisperboekjes. Als baby’s wat ouder zijn, vinden ze het leuk dat iets geluid maakt. Je bestelt deze gebreide rammelaar hier.

 3. Praktische cadeaus

  Servies

  Een slabbetje, kinderservies en speendoekjes. Het zijn misschien niet de eerste dingen waar je aan denkt bij een kraamcadeau, maar juist de praktische items vallen vaak goed in de smaak. Dit babyservies van BabyBjörn shop je hier.

 4. Verzorging

   

  Badcape

  Advertentie

  Denk bij een kraamcadeautje ook eens aan verzorgingsproducten, zoals een billencrème, een hydrofieldoek of een badcape. En wil je echt iets geven wat onmisbaar is, geef dan gewoon een pak luiers. Badcapes voor baby’s shop je hier.

 5. Boekjes

  Nijntje

  Van kinderboeken kun je nooit genoeg krijgen. Knisperboekjes vinden baby’s in het begin het leukst, maar als ze bijna 1 jaar worden, beginnen ze ook boekjes met flapjes interessant te vinden. Bij boeken kun je overigens ook denken aan een boek waarin ouders alle mijlpalen bij kunnen houden. Kies het leukste boekje uit, je vindt ze hier.

 6. Babykamer

  Deco

  Ook accessoires voor op de babykamer zijn leuk om te geven. Wat dacht je van een muziekdoos, een lamp, een leuke opbergmand of een spaarpot? Deze babymobiel vind je hier in twee kleuren.

 7. Aan de muur

  Wand

  Posters met quotes of schattige plaatjes zijn helemaal van nu. Dus waarom niet als kraamcadeau geven? Een wandkleed is ook een leuk idee en geeft meteen sfeer aan de babykamer! Dit schattige wandkleed shop je hier.

Shoppen met (extra) korting? Dat kan met je eigen digitale Ouders van Nu Voordeelpas

Redactioneel – Offer – Kraamtijd en ontzwangeren

Zorg dat je goed voorbereid bent

Kraampakket
Shop nu