Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Onze redactie test producten onafhankelijk Lees meer
 
isofix
door

Getest: autostoeltjes met Isofix bevestiging

Sinds 2019 is er een nieuwe Europese norm voor autostoeltjes (i-Size) en dat betekent dat alle nieuwe kinderstoelen zijn uitgerust met Isofix. De makkelijkste en veiligste manier om een autostoel in de auto te bevestigen. Wij gingen op zoek naar de beste koop van autostoeljes met isofix.

Advertentie

1. Maxi-Cosi Rock + FamilyFix 2 One-Size

Maxi-cosi Rock

Cijfer: 7,8 | Prijs: 355 euro

Veilig en licht i-Size babystoeltje dat geschikt is voor kinderen tot 1 jaar of met een lengte tussen 45 en 75 centimeter.

Wie hiervoor kiest, moet zich wel realiseren dat hierna een opvolgstoel aangeschaft moet worden; een autostoel waarin het kind achteruit kijkt en die wordt vastgezet met een 3-puntsgordel.  Check ons handige schema: welk autostoeltje hoort bij je kind (op lengte, leeftijd en gewicht) 

Advertentie

Lees ook: Zo vervoer je je baby veilig in de auto

2. Kiddy Evoluna i-Size 2

Kiddy Evoluna

Cijfer: 6,9 | Prijs: 499,95 euro

Dit zitje is voor baby’s tot anderhalf jaar oud. Het is een achteruitkijkend zitje met een Isofix-onderstel. Het harnas kan makkelijk worden aangepast op de groei van je kind en het zitje kan iets naar achteren kantelen, voor als het kind een dutje wil doen.

Tip: Zo lang mag een baby maximaal in maxi-cosi zitten

Advertentie

3. Maxi-Cosi AxissFix Air

maxi-cosi axissFix Air

Cijfer: 6,7 | Prijs: 449 euro

Het enige stoeltje met ingebouwde airbags in de gordels. Uit de test blijkt dat die airbags ervoor zorgen dat je baby het minder zwaar te verduren krijgt dan in een vooruitkijkend zitje zónder airbags. Wel scoort het stoeltje weer wat minder op andere punten, zoals snelle bevestiging. De prijs is fors, je moet wat voor de airbags over hebben. 

Meer weten? Stappenplan: zo bevestig je snel een Isofix-autostoel

Commercieel – Prenatal – Offer – Sweet Petit mini collectie

Prenatal

Sweet Petit mini collectie

Fijne rib kwaliteit in biologisch katoen
Shop nu