Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Top 10 bordspellen per leeftijd

Van klassiekers als Twister en Wie is het? tot het nieuwe Poepspel. Wij zetten de leukste bordspellen top 10 voor peuters, kleuters, schoolgaande kinderen en de hele familie op een rij. Je koopt de spelletjes hier.

Advertentie

Bordspellen top 10 voor peuters

Vissen vangen, varkens redden uit de modderpoel of verstoppertje spelen zorgen voor dikke pret. Wij hebben 10 leuke spellen voor peuters op een rij gezet.

 1. Nijntje Stoelendans

  nijntje spelStoelendans kennen we allemaal, maar bij dit spel doen we het nét even anders. Met leuke liedjes en dansopdrachten, voor kinderen tussen 1 en 4 jaar. Shop Nijntje stoelendans nu hier.

 2. Woezel & Pip – Verstoppertje Spelen


  woezel en pipWe gaan Woezel zoeken in het spel Woezel & Pip – Verstoppertje Spelen! Verstop Woezel ergens in huis, geef een kleine aanwijzing met een van de kaartjes en luister dan heel goed… ‘Ik ben hiehier.’ Shop het spel hier.

 3. Ravensburger Dick Bruna Reuzenkwartet

  reuzenkwartet
  Vooral voor kleuters die nog niet kunnen lezen is dit Ravensburger Dick Bruna Reuzenkwartet leuk. Op iedere kaart zijn de plaatjes van 3 andere kaarten uit het kwartet klein afgebeeld.

  Advertentie
 4. Drie Kleine Biggetjes


  drie kleine biggetjes
  Er was eens… een spel van 3 Kleine Biggetjes en de wolf. Kan jij de biggen hun huis helpen bouwen, zodat ze buiten kunnen gaan spelen? Zorg er wel voor dat ze weer veilig in hun huis zitten als de wolf in de buurt is.

 5. Magnetisch Visspel

  visspel

  Vang met een magnetische hengel in dit Magnetisch Visspel een van de 20 vissen in de vijver. Elke vis is op de rug genummerd zodat kinderen hun eigen spelregels kunnen maken. Dit succesnummer kun je hiér bestellen.

 6. Knappe Koppen

  knappe koppen

  Advertentie

  Knappe Koppen is een educatief bordspel gericht op de ontwikkeling van het getalbegrip. Kinderen worden spelenderwijs gestimuleerd. Bestel het spel nu voor joúw knappe kop.

 7. Nijntje spellendoos

  bordspel
  Met de Nijntje 6-in-1-spellendoos raakt je kind niet uitgespeeld! Speel samen een bordspelletje, doe een potje memory, lotto of domino. Eenvoudige spelletjes voor kinderen van 3 of 4 jaar oud.

 8. Elefun

  elefun
  Vang met het spel Elefun zoveel mogelijk vlindertjes in je eigen vangnet. Dit spel kan je met z’n vieren spelen en is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

 9. Poepie Knor

  poepieknor
  Alleen al de naam is grappig. Bij Poepie Knor moeten spelers hun varken redden uit een modderbad. Het grote varken in het midden bepaalt de opdracht. Dit grappige spelletje shop je hier.

 10. Junior Colorino

  junior colorino
  Met het vrolijke Junior Colorino spel leren kinderen spelenderwijs kleuren rangschikken en ordenen.

Top 10 bordspellen voor kleuters

Griezelen met spoken, lachen om scheten of zandkastelen bouwen (ja, dat ook binnen). Wij hebben onze top 10 leuke familiespellen voor kleuters op een rij gezet.

 1. Knibbel Knabbel Knuisje

  bordspel
  Met het spel Knibbel Knabbel Knuisje verzamel je – net als Hans en Grietje – snoepgoed, maar pas op voor de boze heks! Als ze je betrapt, komt ze uit haar huisje en moet je al dat lekkers weer inleveren. Hier bestel je Knibbel Knabbel Knuisje.

 2. Pie Face

  pie faceOjee, wie krijgt er slagroom in zijn gezicht? Pie Face is het leukste spelletje voor op een feestje.

 3. Mens, erger je niet! – Woezel & Pip

  bordspel
  ‘Mens Erger Je Niet!’, dit klassieke bordspel is nu nóg leuker in dit gezellige ‘Woezel & Pip jasje’. Hier kun je dit bordspel bestellen.

 4. Muizenval

  muizenvalMet het spel Muizenval probeer je een muis van de tegenstander te vangen met de malle muizenmachine.

 5. Toren van Pisa

  toren v pisaToren van Pisa is een actiespel waar je nooit genoeg van krijgt. Wie durft er nog één poppetje op de wankelende toren te zetten? Hier shop je Toren van Pisa.

 6. Monopoly Junior

  monopolie juniorMet Monopoly Junior leren kinderen op de leukste manier geld verdienen. Een leuk spel voor het héle gezin. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

 7. Aladins vliegende tapijt

  aladinLeg om de beurt een voorwerp op het magische tapijt dat echt lijkt te zweven in Aladins vliegende tapijt. Het tapijt wordt steeds zwaarder, maar zorg dat het niet naar beneden valt. Als je nou geen stalen zenuwen krijgt… Hier te koop.

 8. Spokentrap Bordspel

  spokentrapJe begint in het spannende Spokentrap geheugenspel onderaan de trap en probeert als eerste boven te zijn. Pas op voor het spook!

 9. Stef Stuntpiloot

  stefBescherm jouw kippen tegen Stef Stuntpiloot. Hij stunt, stuitert en duikt maar raak.

 10. 4 op ’n rij

  vier op een rijDeze ‘gouwe ouwe’ blijft leuk om te doen. Laat je rode of gele schijfjes in het speelraam vallen en zorg dat jij als eerste vier op een rij hebt.

Top 10 bordspellen voor schoolkinderen

Van Twister tot het Poepspel en van Wie is het? tot Dokter Bibber. Deze spellen zijn te gek voor schoolkinderen.

 1. Catan Junior

  bordspel
  In dit spannende spel ben je een piraat die een eiland probeert te veroveren. Deze piratenvariant van Catan is voor kinderen die het basisspel nog net iets te moeilijk vinden.

 2. Klabats

  klabatsReageer sneller dan je schaduw, geef razendsnel antwoord op de vragen en win als eerste 10 speelrondes. Durf jij het zenuwslopende Klabats-spel aan?

 3. Twister

  twisterIedereen heeft wel eens Twister gespeeld. Dit is een nieuwe versie met 2 extra mogelijkheden om ondersteboven van te raken. Zo mag de draaier een grappige opdracht verzinnen. Bestel nu via amazon.nl.

 4. Super Mario Blow Up Shaky Tower

  bordspel
  Super Mario Blow Up Shaky Tower is een superspannend evenwichtsspel. Plaats de Super Mario-figuurtjes op de toren en zorg er vooral voor dat de bal niet op de toren valt.

 5. PAW Patrol Junior Doolhof

  bordspel
  In dit spannende bordspel moet je de helden uit PAW patrol bevrijden uit een doolhof. Verschuif de doolhofkaarten op een slimme manier en vind de doorgang in het doolhof!

 6. Poepspel

  poepspelBij het Poepspel ‘windt’ iedereen! Raak zoveel mogelijk kaarten kwijt door kaarten af te leggen. Wat komt er na WC-papier? Handen wassen! Leg zo snel mogelijk de goede kaart met de goede kleur neer. De speler die de meeste kaarten overhoudt, verliest en speelt verder met een drol op zijn hoofd.

 7. Wie is het?

  wie is hetBij Wie is het? moet je de juiste vragen stellen om te ontdekken wie je voor je hebt. Heeft hij blond haar? Draagt zij een bril? Blijft leuk om te doen.

 8. De Vloer Is Lava

  bordspel
  Draai aan de kleurenwijzer en spring naar de mat met de juiste kleur om jezelf in veiligheid te brengen. Want je weet het: De Vloer Is Lava!

 9. Dokter Bibber

  dokter bibberBen jij een goede dokter en kun jij de patiënt zonder te bibberen weer beter maken? De speler met de meest vaste hand wint Dokter Bibber. Shop Dokter Bibber nu hier.

 10. La Cucaracha

  la cuchurachaProbeer de kakkerlak in La Cucaracha zo snel mogelijk te vangen!

Top 10 bordspellen voor de hele familie

Deze spellen zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Speel ze daarom gezellig met het hele gezin!

 1. Skip-Bo

  skipboSkip-Bo is een leuk en spannend kaartspel voor de hele familie. Je kan het spel spelen met twee tot zeven spelers.

 2. Qwixx

  qwixxHet dobbelspel Qwixx kan in twee minuten worden uitgelegd en is spannend tot de laatste worp! Hiervoor hoef je niet geduldig te zijn, want bij Qwixx hoef je nooit op je beurt te wachten.

 3. Party & Co junior

  party en coParty & Co heb je in meerdere varianten voor volwassenen, maar je hebt ook een kindervariant:
  Party & Co junior. Zet beide spellen op tafel voor een gezellige familieavond.

 4. Regenwormen

  regenwormenVerzamel zoveel mogelijk regenwormen in dit snelle dobbelspel. Naarmate het spel vordert, worden regenwormen steeds schaarser. Dan is het tijd om regenwormen van elkaar af te pakken!

 5. Rubik’s Cube breinbreker

  rubiks cubeWie kent ‘m niet? De bekende Rubik’s Cube. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen al met deze kubus oefenen. En jij mag best stiekem een handje helpen.

 6. Exploding Kittens

  exploding kittensDit spel is fantastisch voor echte kattenliefhebbers! Kinderen oefenen bij dit spel hun tactische denkvermogen.

 7. Speak Out

  speak out shutdownHilariteit gegarandeerd bij Speak Out. Bij dit spel bepaalt een elektronische hand namelijk wanneer je mag praten en wanneer niet.

 8. Rara wat ben ik?

  rara wat ben ik Raad zo snel mogelijk wat je bent. Je mag heel veel vragen stellen, maar let wel op de tijd!
  Rara wat ben ik? is een gaaf raadspel dat je kan spelen met 2 tot 6 spelers.

 9. 30 Seconds Junior

  30 seconds30 Seconds Junior is de speciale kindereditie van dit spectaculair partyspel voor teams. Fantastisch voor grote gezelschappen op feestjes en partijen.

 10. Halli galli

  halli galli
  Halli galli
  is een spectaculair reactiespel. Wie tot 5 kan tellen, kan meedoen!