Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Top 10 bordspellen per leeftijd

Van klassiekers als Twister en Wie is het? tot het nieuwe Poepspel. Wij zetten 10 leuke bordspellen voor peuters, kleuters, schoolgaande kinderen en de hele familie op een rij. Je koopt de spelletjes hier.

Top 10 bordspellen voor peuters

Vissen vangen, varkens redden uit de modderpoel of verstoppertje spelen zorgen voor dikke pret. Wij hebben 10 leuke spellen voor peuters op een rij gezet.

Advertentie
 1. Nijntje Stoelendans

  nijntje spelStoelendans kennen we allemaal. Verwissel nu van stoel terwijl je moet brullen als een leeuw. Met Nijntje stoelendans wordt dit dansspel nog leuker.

 2. Woezel & Pip – Verstoppertje Spelen


  woezel en pipWe gaan Woezel zoeken in het spel Woezel & Pip – Verstoppertje Spelen! Verstop Woezel ergens in huis, geef een kleine aanwijzing met een van de kaartjes en luister dan heel goed… ‘Ik ben hiehier.’

 3. Ravensburger Dick Bruna Reuzenkwartet

  reuzenkwartet
  Vooral voor kleuters die nog niet kunnen lezen is dit Ravensburger Dick Bruna Reuzenkwartet leuk. Op iedere kaart zijn de plaatjes van 3 andere kaarten uit het kwartet klein afgebeeld.

 4. Drie Kleine Biggetjes


  drie kleine biggetjes
  Er was eens… een spel van 3 Kleine Biggetjes en de wolf. Kan jij de biggen hun huis helpen bouwen, zodat ze buiten kunnen gaan spelen? Zorg er wel voor dat ze weer veilig in hun huis zitten als de wolf in de buurt is.

 5. Magnetisch Visspel

  visspelVang met een magnetische hengel in dit Magnetisch Visspel een van de 20 vissen in de vijver. Elke vis is op de rug genummerd zodat kinderen hun eigen spelregels kunnen maken.

 6. Knappe Koppen

  knappe koppen

  Knappe Koppen is een educatief bordspel gericht op het zelfvertrouwen. Kinderen worden spelenderwijs gestimuleerd.

 7. Eendjesdans

  eendjesdans
  Al kwakend dolen de eendjes in de vijver. Bij Eendjesdans pak je om de beurt een eendje uit de vijver. Wie heeft als eerste zijn eendenfamilie compleet?

 8. Elefun

  elefun
  Vang met het spel Elefun zoveel mogelijk vlindertjes in je eigen vangnet. Dit spel kan je met z’n vieren spelen en is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

 9. Poepie Knor

  poepieknor
  Alleen al de naam is grappig. Bij Poepie Knor moeten spelers hun varken redden uit een modderbad. Het grote varken in het midden bepaalt de opdracht.

 10. Junior Colorino

  junior colorino
  Met dit vrolijke Junior Colorino spel leren kinderen spelenderwijs kleuren rangschikken en ordenen.

Top 10 bordspellen voor kleuters

Griezelen met spoken, lachen om scheten of zandkastelen bouwen (ja, dat ook binnen). Wij hebben onze top 10 leuke familiespellen voor kleuters op een rij gezet.

 1. Woezel & Pip Memo Zandspel

  Woezel & Pip gaan lekker spelen op het strand. Maak mooie vormen met het magische zand in het Woezel & Pip Memo Zandspel. Draai de spinner en vind kaarten met dezelfde plaatjes.

 2. Pie Face

  pie faceOjee, wie krijgt er slagroom in zijn gezicht? Pie Face is het leukste spelletje voor op een feestje.

 3. Schetenjacht

  schetenjachtScheten zorgen voor veel hilariteit, zeker bij kinderen. Met Schetenjacht kunnen ze zich lekker uitleven. Het draait om bluffen, een pokerface opzetten en als eerste speler de finish bereiken. Wie heeft er een wind gelaten?

 4. Muizenval

  muizenvalMet Muizenval probeer je een muis van de tegenstander te vangen met de malle muizenmachine.

 5. Toren van Pisa

  toren v pisaToren van Pisa is een actiespel waar je nooit genoeg van krijgt. Wie durft er nog één poppetje op de wankelende toren te zetten?

 6. Monopoly Junior

  monopolie juniorMet Monopoly Junior leren kinderen op de leukste manier geld verdienen.

 7. Aladins vliegende tapijt

  aladinLeg om de beurt een voorwerp op het magische tapijt dat echt lijkt te zweven in Aladins vliegende tapijt. Het tapijt wordt steeds zwaarder, maar zorg dat het niet naar beneden valt. Als je nou geen stalen zenuwen krijgt…

 8. Spokentrap Bordspel

  spokentrapJe begint in het spannende Spokentrap geheugenspel onderaan de trap en probeert als eerste boven te zijn. Pas op voor het spook!

 9. Stef Stuntpiloot

  stefBescherm jouw kippen tegen Stef Stuntpiloot. Hij stunt, stuitert en duikt maar raak.

 10. 4 op ’n rij

  vier op een rijDeze ‘gouwe ouwe’ blijft leuk om te doen. Laat je rode of gele schijfjes in het speelraam vallen en zorg dat jij als eerste vier op een rij hebt.

Top 10 bordspellen voor schoolkinderen

Van Twister tot het Poepspel en van Wie is het? tot Dokter Bibber. Deze spellen zijn te gek voor schoolkinderen.

 1. Knipper Kikker

  kikkerZet de kikkerbril op en raad onder welke beker de vlieg is verstopt. Probeer zo veel mogelijk vliegen te vangen in dit spel
  Knipper Kikker. Kwaak!

 2. Klabats

  klabatsReageer sneller dan je schaduw, geef razendsnel antwoord op de vragen en win als eerste 10 speelrondes. Durf jij het zenuwslopende
  Klabats-spel aan?

 3. Twister

  twisterIedereen heeft wel eens Twister gespeeld. Dit is een nieuwe versie met 2 extra mogelijkheden om ondersteboven van te raken. Zo mag de draaier een grappige opdracht verzinnen.

 4. Pick-a-Dog Kaartspel

  pick a In het
  Pick -a-Dog – Kaartspel krijg je een startkaart en zoek je tegelijkertijd naar kaarten die hoogstens 1 verschil tonen met de kaart die bovenop de stapel ligt.

 5. Afzakker spel

  afzakkerHet Afzakker-kaartspel zorgt voor urenlang speelplezier. Vorm gezamenlijk series van verschillende waarden op tafel. Iedere beurt speel je 1, 2 of 3 kaarten, waarmee je probeert om series compleet te maken of juist te voorkomen dat de andere spelers dat doen.

 6. Poepspel

  poepspelBij het Poepspel ‘windt’ iedereen! Raak zoveel mogelijk kaarten kwijt door kaarten af te leggen. Wat komt er na WC-papier? Handen wassen! Leg zo snel mogelijk de goede kaart met de goede kleur neer. De speler die de meeste kaarten overhoudt, verliest en speelt verder met een drol op zijn hoofd.

 7. Wie is het?

  wie is hetBij Wie is het? moet je de juiste vragen stellen om te ontdekken wie je voor je hebt. Heeft hij blond haar? Draagt zij een bril? Blijft leuk om te doen.

 8. Tijdbom

  tijdbomTijdbom! Probeer binnen de gestelde tijd de bom onschadelijk te maken tussen het web van draden door.

 9. Dokter Bibber

  dokter bibberBen jij een goede dokter en kun jij de patiënt zonder te bibberen weer beter maken? De speler met de meest vaste hand wint Dokter Bibber.

 10. La Cucaracha

  la cuchurachaProbeer de kakkerlak in La Cucaracha zo snel mogelijk te vangen.

Top 10 bordspellen voor de hele familie

Deze spellen zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Speel ze daarom gezellig met het hele gezin!

 1. Skip-Bo

  skipboSkip-Bo is een leuk en spannend kaartspel voor de hele familie. Je kan het spel spelen met twee tot zeven spelers.

 2. Qwixx

  qwixxHet dobbelspel
  Qwixx kan in twee minuten worden uitgelegd en is spannend tot de laatste worp! Hiervoor hoef je niet geduldig te zijn, want bij Qwixx hoef je nooit op je beurt te wachten.

 3. Party & Co junior

  party en coParty & Co heb je in meerdere varianten voor volwassenen, maar je hebt ook een kindervariant:
  Party & Co junior. Zet beide spellen op tafel voor een gezellige familieavond.

 4. Regenwormen

  regenwormenVerzamel zoveel mogelijk
  regenwormen in dit snelle dobbelspel. Naarmate het spel vordert, worden regenwormen steeds schaarser. Dan is het tijd om regenwormen van elkaar af te pakken!

 5. Rubik’s Cube breinbreker

  rubiks cubeWie kent ‘m niet? De bekende
  Rubik’s Cube. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen al met deze kubus oefenen. En jij mag best stiekem een handje helpen.

 6. Exploding Kittens

  exploding kittensDit spel is fantastisch voor echte kattenliefhebbers! Kinderen oefenen bij dit spel hun tactische denkvermogen.

 7. Speak Out Showdown

  speak out shutdownHilariteit gegarandeerd bij
  Speak Out ShowDown. Bij dit spel bepaalt een elektronische hand namelijk wanneer je mag praten en wanneer niet.

 8. Rara wat ben ik?

  rara wat ben ik Raad zo snel mogelijk wat je bent. Je mag heel veel vragen stellen, maar let wel op de tijd!
  Rara wat ben ik? is een gaaf raadspel dat je kan spelen met 2 tot 6 spelers.

 9. 30 Seconds Junior

  30 seconds30 Seconds Junior is de speciale kindereditie van dit spectaculair partyspel voor teams. Fantastisch voor grote gezelschappen op feestjes en partijen.

 10. Halli galli

  halli galliHalli galli is een spectaculair reactiespel. Wie tot 5 kan tellen, kan meedoen!