Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
familie speelt bordspellen

Top 10 bordspellen per leeftijd

Direct naar:

Van klassiekers als Twister en Wie is het? tot het nieuwe Poepspel. Wij zetten de leukste bordspellen top 10 voor peuters, kleuters, schoolgaande kinderen en de hele familie op een rij.

Advertentie

Top 10 bordspellen voor peuters

Vissen vangen, varkens redden uit de modderpoel of verstoppertje spelen zorgen voor dikke pret. Wij hebben 10 leuke spellen voor peuters op een rij gezet.

 1. Nijntje Stoelendans

  nijntje stoelendans

  Stoelendans kennen we allemaal, maar bij dit spel van Nijntje doen we het nét even anders. Met leuke liedjes en dansopdrachten, voor kinderen tussen 1 en 4 jaar. Nu bij bol.com van €17,99 voor €14,79

 2. Eerste boomgaard

  eerste boomgaard peuterspel
  Eerste boomgaard is een spel waarin de spanning stijgt, want je peuter neemt het op tegen de stoute raaf die de rijpe vruchten uit de boomgaard wil pikken. Wie zal er winnen?

  Advertentie
 3. Woezel & Pip – Verstoppertje Spelen

  woezel en pip verstoppertje

  We gaan Woezel zoeken in het spel Woezel & Pip – Verstoppertje Spelen! Verstop Woezel ergens in huis, geef een kleine aanwijzing met een van de kaartjes en luister dan heel goed… ‘Ik ben hiehier.’

 4. Ravensburger Dick Bruna Reuzenkwartet

  reuzenkwartet dick bruna

  Vooral voor kleuters die nog niet kunnen lezen is dit Ravensburger Dick Bruna Reuzenkwartet leuk. Op iedere kaart zijn de plaatjes van 3 andere kaarten uit het kwartet klein afgebeeld.

  Advertentie
 5. Drie Kleine Biggetjes

  drie kleine biggetjes spel

  Er was eens… een spel van 3 Kleine Biggetjes en de wolf. Kan jij de biggen hun huis helpen bouwen, zodat ze buiten kunnen gaan spelen? Zorg er wel voor dat ze weer veilig in hun huis zitten als de wolf in de buurt is.

 6. Magnetisch Visspel

  magnetisch visspel

  Vang met een magnetische hengel in dit Magnetisch Visspel een van de 20 vissen in de vijver. Elke vis is op de rug genummerd zodat kinderen hun eigen spelregels kunnen maken.

 7. Nijntje spellendoos

  nijntje 6-in-1 spellendoos

  Met de Nijntje 6-in-1-spellendoos raakt je kind niet uitgespeeld! Speel samen een bordspelletje, doe een potje memory, lotto of domino. Eenvoudige spelletjes voor kinderen van 3 of 4 jaar oud.

 8. Elefun

  elefun

  Vang met het spel Elefun zoveel mogelijk vlindertjes in je eigen vangnet. Dit spel kan je met z’n vieren spelen en is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

 9. Poepie Knor

  poepie knor
  Alleen al de naam is grappig. Bij Poepie Knor moeten spelers hun varken redden uit een modderbad. Het grote varken in het midden bepaalt de opdracht.

 10. Junior Colorino

  junior colorino

  Met het vrolijke Junior Colorino Nijntje spel leren kinderen spelenderwijs kleuren rangschikken en ordenen.

Top 10 bordspellen voor kleuters

Griezelen met spoken, lachen om scheten of zandkastelen bouwen (ja, dat ook binnen). Wij hebben onze top 10 leuke familiespellen voor kleuters op een rij gezet.

 1. Knibbel Knabbel Knuisje

  knibbel knabbel knuisje

  Met het spel Knibbel Knabbel Knuisje verzamel je – net als Hans en Grietje – snoepgoed, maar pas op voor de boze heks! Als ze je betrapt, komt ze uit haar huisje en moet je al dat lekkers weer inleveren.

 2. Pie Face

  pie face spel

  Ojee, wie krijgt er slagroom in zijn gezicht? Pie Face is het leukste spelletje voor op een (verjaardags)feestje.

 3. Mens, erger je niet! – Woezel & Pip

  woezel en pip mens erger je niet

  ‘Mens Erger Je Niet!’, dit klassieke bordspel is nu nóg leuker in dit gezellige ‘Woezel & Pip jasje’. Je bestelt het spel hier.

 4. Muizenval

  muizenval spel

  Met het spel Muizenval probeer je een muis van de tegenstander te vangen met de malle muizenmachine.

 5. Toren van Pisa

  toren van pisa

  Toren van Pisa is een actiespel waar je nooit genoeg van krijgt. Wie durft er nog één poppetje op de wankelende toren te zetten?

 6. Monopoly Junior

  monopoly junior

  Met Monopoly Junior leren kinderen op de leukste manier geld verdienen. Een leuk spel voor het héle gezin. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

 7. Aladins vliegende tapijt

  aladin spel

  Leg om de beurt een voorwerp op het magische tapijt dat echt lijkt te zweven in Aladins vliegende tapijt. Het tapijt wordt steeds zwaarder, maar zorg dat het niet naar beneden valt. Als je nou geen stalen zenuwen krijgt… Hier te koop.

 8. Spokentrap bordspel

  spokentrap spel

  Je begint in het spannende Spokentrap geheugenspel onderaan de trap en probeert als eerste boven te zijn. Pas op voor het spook!

 9. Stef Stuntpiloot

  stef stuntpiloot

  Bescherm jouw kippen tegen Stef Stuntpiloot. Hij stunt, stuitert en duikt maar raak.

 10. 4 op ’n rij

  4 op een rij

  Deze ‘gouwe ouwe’ blijft leuk om te doen. Laat je rode of gele schijfjes in het speelraam vallen en zorg dat jij als eerste vier op een rij hebt.

Top 10 bordspellen voor schoolkinderen

Van Twister tot het Poepspel en van Wie is het? tot Dokter Bibber. Deze spellen zijn te gek voor schoolkinderen.

 1. Dodo

  dodo spel
  Een spannend geheugen- en actiespel waarin je met je medespelers alles op alles zet om het heilige dodo-ei te redden van de afgrond. Dodo is een van de winnaars van de Speelgoed van het Jaar verkiezing van 2022.

 2. Catan Junior

  catan junior

  In dit spannende spel ben je een piraat die een eiland probeert te veroveren. Deze piratenvariant van Catan is voor kinderen die het basisspel nog net iets te moeilijk vinden.

 3. Banana Joe

  Banana Joe kinderspel
  In het spel Banana Joe is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk bananen verzameld. Maar pas op: het aapje kan elk moment springen! Diegene die het aapje vangt, krijgt een bonus.

 4. Twister

  twister spel

  Iedereen heeft wel eens Twister gespeeld. Dit is een nieuwe versie met 2 extra mogelijkheden om ondersteboven van te raken. Zo mag de draaier een grappige opdracht verzinnen.

 5. Super Mario Blow Up Shaky Tower

  blow up shaky tower

  Super Mario Blow Up Shaky Tower is een superspannend evenwichtsspel. Plaats de Super Mario-figuurtjes op de toren en zorg er vooral voor dat de bal niet op de toren valt.

 6. Poepspel

  poepspel

  Bij het Poepspel ‘windt’ iedereen! Raak zoveel mogelijk kaarten kwijt door kaarten af te leggen. Wat komt er na WC-papier? Handen wassen! Leg zo snel mogelijk de goede kaart met de goede kleur neer. De speler die de meeste kaarten overhoudt, verliest en speelt verder met een drol op zijn hoofd.

 7. Wie is het?

  wie is het spel

  Bij Wie is het? moet je de juiste vragen stellen om te ontdekken wie je voor je hebt. Heeft hij blond haar? Draagt zij een bril? Blijft leuk om te doen.

 8. De Vloer Is Lava

  de vloer is lava

  Draai aan de kleurenwijzer en spring naar de mat met de juiste kleur om jezelf in veiligheid te brengen. Want je weet het: De Vloer Is Lava!

 9. Dokter Bibber

  dokter bibber

  Ben jij een goede dokter en kun jij de patiënt zonder te bibberen weer beter maken? De speler met de meest vaste hand wint Dokter Bibber.

 10. La Cucaracha

  la cucaracha

  Probeer de kakkerlak in La Cucaracha zo snel mogelijk te vangen!

Top 10 bordspellen voor de hele familie

Deze spellen zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Speel ze daarom gezellig met het hele gezin!

 1. Skip-Bo

  skipbo spel

  Skip-Bo is een leuk en spannend kaartspel voor de hele familie. Je kan het spel spelen met twee tot zeven spelers. Nu bij Kruidvat van €16,99 voor €9,99

 2. Qwixx

  qwixx

  Het dobbelspel Qwixx kan in twee minuten worden uitgelegd en is spannend tot de laatste worp! Hiervoor hoef je niet geduldig te zijn, want bij Qwixx hoef je nooit op je beurt te wachten.

 3. Party & Co junior

  party co junior

  Party & Co heb je in meerdere varianten voor volwassenen, maar je hebt ook een kindervariant:
  Party & Co junior. Zet beide spellen op tafel voor een gezellige familieavond. Nu bij bol.com van €21,99 voor €17,59

 4. Regenwormen

  regenwormen

  Verzamel zoveel mogelijk regenwormen in dit snelle dobbelspel. Naarmate het spel vordert, worden regenwormen steeds schaarser. Dan is het tijd om regenwormen van elkaar af te pakken!

 5. Rubik’s Cube breinbreker

  rubiks kube

  Wie kent ‘m niet? De bekende Rubik’s Cube. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen al met deze kubus oefenen. En jij mag best stiekem een handje helpen.

 6. Exploding Kittens

  exploding kittens

  Dit spel is fantastisch voor echte kattenliefhebbers! Kinderen oefenen bij dit spel hun tactische denkvermogen. Nu 35% korting

 7. Speak Out

  speak out spel

  Hilariteit gegarandeerd bij Speak Out. Bij dit spel bepaalt een elektronische hand namelijk wanneer je mag praten en wanneer niet.

 8. Rara wat ben ik?

  rara wat ben ik

  Raad zo snel mogelijk wat je bent. Je mag heel veel vragen stellen, maar let wel op de tijd!
  Rara wat ben ik? is een gaaf raadspel dat je kan spelen met 2 tot 6 spelers.

 9. 30 Seconds Junior

  30 seconds junior

  30 Seconds Junior is de speciale kindereditie van dit spectaculair partyspel voor teams. Fantastisch voor grote gezelschappen op feestjes en partijen.

 10. Halli galli

  halli galli

  Halli galli is een spectaculair reactiespel. Wie tot 5 kan tellen, kan meedoen!

Redactioneel – Offer – Het leukste speelgoed voor kinderen!

Het leukste speelgoed voor kinderen!

Bekijk het aanbod